London!

Om 5 timmar ska jag upp med tuppen och göra i ordning inför London. Dags att lägga sig och packa det sista. Tror och hoppas att jag har med allt, pass och pengar är väll viktigast? haha...
Juste... glömde kamera. Kanske ska leta upp och packa ner den, hehe...

12...

... timmar kvar tills jag beger mig till min absoluta favoritstad som jag verkligen älskar över mycket annat på denna jord. Ska dit med Sara och den ekvationen blir ett positivt tal (höhö). Jag har varit helt konstig och knäpp senaste tiden, what? Seriöst, helt wierd... Men kanske längtan inför London?

Kanske skriver något innan vi drar annars får ni ha ett grymt höstlov. Grymmast kommer jag dock ha... hehe

Jobbet gick bra och färgningen med. I morgon ska jag plugga, packa sista, växla pengar, kolla pass/biljetter/stuff, köpa godis och sova inför London! Drygt 1 dygn kvar nu, fyfan i helvete vad taggad jag är. Kommer shoppa mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv på 4 dagar :]

Torsdag

Haha, fan vad nöjd jag ser ut att vara... Nu ska jag ta och jobba, sen sticker jag till min frisör där jag möter mammsi och färgar håret. Hejjjjjjj

Jobb och färg

Idag ska jag jobba och färga håret. Vet du inte om jag ska färga håret blondare eller brunt.
Hahahaha, såhär hade jag sett ut i brunt hår.....

hm


Hm.com
Kan inte säga annat än att det är 20% billigare på hm i London då pundet är så lågt nu så jag kan inte göra annat än att le när jag se nyheterna. Om två dagar hoppas jag i allafall klänning 1 och 2 blir mina. Det är supersnygga och klänning två har jag suktat efter fast dyrgripen från Anna Sui.

Torsdag

Idag stannade jag hemma från skolan då jag endast hade två lektioner. Men hade glömt att jag skulle labba med med min grupp så det var lite surt. Ska sticka in till skolan i morgon tidigt istället för att labba klart innan höstlovet. Har mycket att göra innan jag ska till London för som ni säker vet och har erfarenheter om älskar lärare att ge uppgifter till efter lovet och så är mitt fall. Jag kommer inte ha en ledig sekund på höstlövet, fullbokad, haha, så därför måste jag göra klart så många uppgifter som möjligt innan:

♥ Fysik labb
♥ Instuderingsfrågor fysik (inlämning)
♥ Kemi Instuderingsfrågor
♥ Mentorsbrev
♥ 1900-tals examination

Jag hoppas att jag får gjort i allafall hälften av det idag och imorgon. Måste även packa, jobba (om jag hinner) och färga håret. Sedan bär det av till min älsklingsstad London. 2 dagar kvar.


Halsduk







Har sytt lite i min halsduk så nu fungerar den som den som alla har köpt från lindex. Använde den förra året som halsduk med luva. Idag sydde jag på en knapp så att jag antingen kan ha den som halsduk eller som jag har den nu.

Sedan fixade jag även om neckbag från gina tricot som var sönder. Fick offra en gammal plånbok som aldrig används för att fixa den. Men bätter de för att jag använder neckbagen mer. Så nu har jag en neckbag jag kan förvara min mobil i igen. Kommer nog köpa någon till, ny i London. Btw. 3 dagar kvar!!!

Nu sitter jag med Felice. Hon har varit i Paris så vi har lite "catch up time". ♥

Uf

Såhär kul hade jag i skolan idag. Hade som sagt nationella muntligt svenska b. Fick mvg så det känns skönt, mindre press inför den skriftliga delen då. Sedan har jag haft matte (så himla less på matte just nu!!!) och uf.

Sen stack jag och Felice en "snabbis" på stan, haha. Och sedan väla och lite andra saker. Nu ska jag plugga, wiho. puss

Nationella

Har muntliga delen av nationella svenska b i morgon. Önska mig lycka till... Börjar elva i morgon så jag ska sova ut i natt :)
ligger och känner mig allmänt skabbig...

Okej... första bilden är just nu när jag ligger, nervös som jag vet inte vad inför i morgon. Vafan är det för fel på mig? Chicken.... Jaja, sen ska jag med mamma och handla b-day present till pappsen. Nej, som sagt, önska mig lycka till. I morgon klockan 12.00 är domedagen klar, höhö... Och en sak, jag förstorar upp hela skiten...

Tisdag

♥ UF dag gick bra, älskar mig grupp
♥ Kan i princip mitt tal till i morgon som jag trodde jag skulle faila på
♥ Jag har fixat en hemlig grej till mig själv
♥ Jag ska fixa en sak till och öva till på talet sedan är jag nöjd för idag :]





Tal

Sitter och försöker få till ett bra tal till svenska nationella svenska b. Som kanske några vet fick vi skitdåligt tema enligt mig. "Språkets makt och möjligheter". Sotis för de som fick förhållande, hur lätt är inte det? Men ska inte tänka så utan istället tänka vilka möjligheter det finns att prata om språkets makt och möjligheter, tänk bara Obama, politik, kommunikation o.s.v.

Sen är det faktiskt bara 5 dagar kvar. Har börjat fundera vad man ska ha med. Det är faktiskt 10 grader och regn i London, JA :D haha

London

5 dagar kvar till London nu, kan inte riktigt fatta det. Lämnade in samhällen idag och har svenska nationella muntligt på onsdag. Sedan är det bara fokus på London. Försöker packa lite men har ingen aning om vad jag ska ha med mig.
Något tips vad vi inte får missa i London?

Tumblr_l90pq72jqo1qbzevyo1_500_large

Söndag

Har jobbat idag annars har jag inte gjort så mycket. Skickade nyss in samhällsinlämningen, skönt att bli klar i tid. Nu är jag svintrött så ska sussa, haha...



5 + (1½ h) = London :]

fårskinnsjacka

DSC_0232 copia
Såhär ser min lilla fårskinnsjacka ut. kommer från hm, dock dålig passform. bilden kommer från theblondesalad.com.

Quit your job
by a ticket
get a tan
fall in love
never return.


Tumblr_l72tpntny51qzuhd2o1_500_large

A hug is like a boomerang - you get it back right away.


Tumblr_laq05hmu1b1qd5i7to1_500_large

Good friends are hard to get, harder to lose and impossible to forget.


X_9fed3391_large

There will always be:
a "lie" in believe
an "over" in lover
an "end" in friends
an "us" in trust
an "if" in life

Tumblr_l6380mxfil1qcb0gzo1_500_large_large

Mad world

En låt som är riktigt spooooky är Studio Allstars – Mad World - (Tribute to Gary Jules) (spotify). Jag får rysningar och obehagliga känslor men jag kan inte sluta lyssna på den. Riktig bra låt men jag förknippar den med filmen "the craziest" som jag tyckte var svinläskig, hatar läskiga filmen men där kan jag inte heller sluta på kolla på läskiga filmer även om jag bara blir mer och mer paranoid. Snacka om att jag är spooky, haha.

spookiga jag

sex and the city

Jag vill ha Carries outfit i sex and the city. Riktigt fina harmens och tubtop, fast den där turbanen till mössa kan vi ju skippa. Nu ska jag göra lite samhällskunskap, vet inte varför men jag känner mig tvungen till att plugga. Om det är för att jag har inlämning i morgon, ska jobba då och vill göra det klart nu eller för att jag är knäppt, dont ask me...
7 dagar kvar! För den som inte vet till vad, du är knep.

Juicy couture


Bild 1 + 2 google, bild 3 - länk.
Har velat ha det asfina iphone fodralet länge (längst till vänster). Men är till 3 gs och slut. Sedan ville jag ha det fina rosa skale juicy har gjort, men såklart var det också bara till ihpone 3g/s. Men nu har det kommit små skal till 4:an också, de jag vill ha. Fast om de kommit på ebay kommer det till affär också, vågar inte köpa via ebay. Skumt.

hur ska man annars tagga london...

PALLA PALLA PALLA... Helt seriöst, jag dör. Jag gjorde världens finaste collage om kläder, gissa inför vad? London, vad annars? haha. Sen ska jag göra en annan sak på paint, trycket per automatik ctrl + s. Jag bara vafan, men kommer på att jag laddat upp collaget på bloggen. Går in på bloggen och ser att jag har laddat upp fel bild, vafan? Tyvärr bloggers, inget collage. För aldrig att jag gör om det. Palla palla... fina kläder var det i allafall :] Som jag kommer att köpa i London, hehe.

Lördag

Det var mycket trevligt ute i går. Jag stack till lila helvetet med Sara, sedan kom Emma, Abbe och några till.

Idag måste jag förbereda tal inför svenska b nationella muntligt. Tänkta söka information och skriva ett manus idag. Har även en samhällsexamination och lite andra uppgifter att "förgylla" min dag med.

A tout a l'heure eller hur man nu säger. Au revoir.


Friday I'm in love

.... som felice hade sagt. Nä men nu sticker jag in till stan för att gå ut tillsammans med cut friend. Vi ska "fira" en veckas limit till London. Ska bli grymt skoj, london alltså.
Nu får jag ta och fixa resten innan jag drar hem mot sara.

Iphone case



Har länge haft ett groteskt vit gummi skydd för min iphone. Ville jättegärna ha det här men eftersom det är till 3g/3gs fungerar inte det. Sen fanns det ett annat skitfint från juicy couture men det var också för iphone 3g/gs så det kunde jag heller inte köpa. Fick det här enkla skalet av mamma idag för att det andra var så fult. Mycket bättre än det andra jag hade men jag kommer köpa något riktigt coolt när jag kommer till London.


Torsdag

Fan vad veckorna går snabbt, det är helt sjuk. Dessutom är jag inte så himlans skoltrött just nu så det är skönt. Inlämningar o.s.v. Kom hem vid sju tiden idag, träffade min mentor efter skolan så det blev en lång dag i dag. Jag har inte gjort något annat än ätit och pluggat sen jag kom hem. Har lite grejer till nästa vecka inkl svenska nationella muntliga delen så det är något jag verkligen måste satsa på. 

För att det inte ska bli babbel avrundar jag med att säga i morgon ska jag och sara ut för gathering innan London. Vi ska antagligen ut på halloween i London, hur kul? Så i morgon ska vi tagga!

netaporter


Jag sitter alldeles för ofta, alldeles för länge och alldeles för mycket och drömmer mig bort bland dyrgriparna på netaporter. Ovan är några av de jag fallit för gällande paljettrende. Jag hoppas att jag en dag, någon gång, kommer kunna klicka hem lite godbitar från min absoluta favoritshop.

Tisdag

Idag hade vi UF i skolan och CSI. Sedan kom mamma och hämtade mig, vi stack och fixade some stuff och sedan gick jag ut med Oakie och käkade.
11 dagar kvar!
P4130064_large


Style by Tyra


/stylebytyra.com

Grymt fina ringar och jag dör. Döskalleringen är något utav ett måste, men känner att London budgeten spricker om jag klickar hem den. Den får helt enkelt ligga kvar på lagret och väntar tills jag kommer hem från London. Fattig eller inte fattig, råd att köpa den eller ej, det får ödet avgöra.


144 skoldagar kvar till studenten!

Måndag



Idag hade vi samhälle (där vi fick ut inlämningsuppgiften vi har en vecka på oss att göra, handlar om demokrati), fysik (där vi gick igenom hur man beräknar våglängd o.s.v.) och matte (introducerade integrader). Sedan stack jag hem vid halv ett och kollade på de första avsnitten av gossipgirl säsong 4. Fyfan vad den serien är bra, lätt en av mina favoriter.

Nu hade jag tänkt käka något och fixa te för att sedan sätta mig med dagens läxor och uppgifter. Har inte gjort en läxa på år, känner att jag vill ha denhär "känna sig duktig" känslan man får när man gjort sina läxor och skiner i klassen.

Sedan ska jag skriva ihop en packlista och shoppinglista till London. 12 dagar kvar, längtar ♥

Update i bilder - oktober

Vi har labbat en massa i skolan, både i kemi breddning och fysik b. Här labbar vi på fysik b:n som handlade om harmoniska svägningar (HATA).
Föll för dessa ringar från Gina tricot som blev mina för 200 kronor.
Antecknat massor med mina fina färgpennor som Emma måste sakna, haha. Observera de goa mattetalen i högra hörnan. Matte D for fun.
Haft goda UF fikor och då menar jag GODA.
Varit ute och gått mysiga promenader med mamma eller pappa och Oakie.
Hade uf möte hemma hos mig och lagade kladdkaksmuffin, ett använt recept i kokbok här hemma, haha.
Vi kollade på Analyze this med Robert De Niro på psykologin som vi sedan skulle skriva en psykologisk profil om, Robert De Niro som Paul Vitti. Självklart intog jag bästa platsen, framför chipsen.
I torsdags hade vi fetehåla på fyra timmar. Då stack jag och Felice till hm och köpte naggellack sedan kom min privata chaufför och körde oss hem till mig för fika. Sedan skrev vi psykologi.
Köpte massor med nagellack från hm som var på erbjudande som jag har varit för snål för att köpa innan. Kollade ut de 2 i mitten i säkert 2 månader nu, även ett till men kände att 4 fick vara finito.
Var med Michelle i fredags och lagade skitgod ceasarsallad och kollade film. Kvalitets och catch up tid :)
I går var jag hos Rebecca där vi lagade kyklingrätt tillsammans.  Jag, Rebecca x 2, Emelie och Rebeccas kompis Charlotte + hennes syskon. Pratade och hade det trevligt. Dessutom färgare Rebecca håret och innan allt var färdigt såg hon ut som x, hehe....
Idag var jag ute och gick en långrunda med Oakie och pappsi på ca 2 timmar. Annars har jag kollat lite paradise (gamla, nya suger), kollar lite uf/svenska nationella och vila. Go helg men veckan kommer bli värre.

Design

Har lite smått ångest över min design på bloggen. Jag vet hur jag vill ha den, men jag vet inte hur jag ska göra för att få den så. Tycker själv att min nuvarande design är grotesk men det blir väll bättre. Har i allafall ändrat rubrik teckensnittet och gjort så att "sök" funktionen funkar igen. Blev galen på att den inte funkade. Hoppas att det även går att öppna länkar nu, har inte kollat det faktiskt.


"Slarver"

Jag och Sara i London förra året...

Jag har haft ångest och tänkt på det varenda dag sedan för ca två veckor sedan. Jag var av med mitt id och mitt csn-kort som jag är tvungen att ha med till London. Vi sticker om mindre än två veckor. Så fick jag tummen ur röven idag och tänkte, nä nu får jag fan ta och leta reda på dem. Det tog mig 10 minuter innan allt var hittat inklusive mitt sjuk-kort man måste ha när man åker inom eu, vilket jag inte äns tänkte på. Det sjuka är att jag letade bland gamla foton från min konfirmation, det första ställe jag letade på och därifrån trillade mitt id ut, mellan foton låg ett brev och i brevet låg mitt csn-kort. Fattar inte hur jag kunde hitta det på en sån konstig plats, måste varit i mitt undermedvetna att jag lagt det där eller något. Nu är dem i allafall återfunna.

13 dagar till London

Vinter

Lite söta vintersaker som jag gärna hade velat ha, vissa mer än andra. Mössan från Karl Donoughue, mösshalsduken från All saints och halsduken från D&G hade jag inte sagt nej till.

2 weeks

Jag saknar London med nu är det bara två veckor kvar tills jag och Sara åker dit för andra gången tillsammans. Men det bästa av allt är att det inte är sista gången vi åker till London tillsammans. Nästa år ska vi som sagt flytta till London, öva engelska, jobba på juice bar/topshop samt leva livet. Hoppas detta blir som någon slags tradition att vi till hösten åker till London var år, hehe.
Nu ska jag... kolla A-teem
Efter det ska jag... rasta Oakie
Sedan... göra vid mig för att möta upp Alya och åka till äholm

Fem hatobjekt på kvällskvisten

ψ Fickor - jag förlägger alltid massor med saker i fickor så som nycklar, kort och ringar.
ψ Kylan - varför ska det redan i oktober vara nollgradigt? kan inte kylan vänta...
ψ Ringar som rostar - hatar ringar som ger grön beläggning på fingret och blir rostig, skitfult!
ψ Tidiga morgonar - vem har sagt att vi måste börja skolan klockan åtta? det suger ju...
ψ Träning - varför måste man träna? :(
Älskar verkligen dessa ringar (på dubbelringen som är MOT oss står det Jadore och jag "jadorar" verkligen den ringen). Annars är favoriterna "dubbelkorsringen" och döskalleringen, trion. Grymt snygga och vad det hade med hatlistan... det vet jag inte. Det är tvärtom: min älsklingslista.


Hårfärg

Tänkte färga mitt hår de närmsta dagarna och jag siktar på en toning i en mörkare ton än den odefinierade färgen jag har just nu. Jag vill ha lite guldiga slingor i det så det inte ser färgat ut och det perfekta exemplet är Adrianas hårfärg ovan. Just nu har jag mörk hår men ingen färg, varken brunt eller blont. Därför är detta perfekt!

Fem poäng till Cajsa

När jag kom hem från CSI:n klockan halv fem så kände jag att jag ville ut och springa. Jag tog Oakie med mig och vi sprang milen förutom att vi sprang vilse. Jag trodde aldrig att jag skulle springa vilse i Pålsjö skog, vad är det här? Hittade dock en helt ny väg, spännande. Det var skönt att springa, fast vi gick ju en del också. Oakie var ju tvungen att nosa på allting. Men jag sprang kanske 7 km vilket är väldigt bra för att vara helt otränad så jag är nöjd! Nu ska jag käka och sedan skriva klart psykologin och göra fysik. Sen blir det nördigt nog kenza&tyra show, ja, jag tycker det är bra.

Psykiatrisk profil

Från filmen Analyze this.

Har en jobbig fyratimmar håla och har utnyttjat den på absolut bästa sätt. Nästan skrivit klart min psykologiska profil om Robert De Niro som spelar Paul Vitti en kaxig maffiaboss i filmen Analyze this. Nästan två sidor av de minimum två sidor. Får ordbajsa ut resten av sidan för jag kan inte komma på något annat att skriva om, psykologi är klurigt.
Nu ska jag, peppsi och Felice käka lunch på favvostället i helsingborg, Big buddah. See u latero.

vardags cajsa

och så en nyvaken cajsis :]
Nu ska jag fixa potatis/purjokölsoppa med mammsi och peppsi. ♥

Hunky dory


Hunky dorys höstkollektion är en besvikelse tycker jag, speciellt om man jämför med sommarkollektionen som jag älskade! Hittade en tröja från hukny dorys höstkollektion (ev. vinterkollektion eftersom jag inte hittade den på hemsidan för höstkollektionen) som faktiskt var riktigt snygg som jag blev sugen på att köpa. Plaggen ovanför hade jag inte sagt nej till, riktigt snygga, men resten var sådär faktiskt. Tyvärr...

Entrepenör talang

Idag hade vi UF kick-off på skolan. Det innebar att vi i lag skulle tävla mot varandra. Vi skulle komma på en ny app som hade så stor vinst som möjligt d.v.s. stor målgrupp internationellt. Till min förvåning vann mitt lag! Priset var inte så tråkigt det heller, en ipod shuffel.


Sedan är det desperate housewives idag, fattar inte hur mycket det kan påverka en! Jag var lite suris innan men när jag kom på att det är dh idag så blev jag glad! Sedan är det bara 18 dagar kvar till London! Allt rullar på nu!


Nu ska jag plugga lite matte, sen ska jag käka och efter det blir det såklart dh. Börjar tio i morgon så jag får sova ut vilket var ett tag sedan.

London



London börjar närma sig och jag peppar London genom att kolla in hemsidor som bland annat Topshop, all saints, newlook, miss selfridge, dorthy perkins, aldo m.fl. Dels för att peppa London men även för att stilla mitt shoppingsug. Här ser ni några godbitar som gjorde att jag inte klickade hem det där kilklackarna från nelly den här veckan då det är fri frakt. Haha.

Men favoriten bland "plaggen" ovan är den silvriga ving ringen. Förvånar mig inte om jag kommer hem endast med ringar.

Höst 2010:Detaljer

Samtliga västar/kavajer kommer från net-a-porter

Jag har verkligen hittat min stil i höst och föll pladask för paljett/sten/skinn trenden som speciellt visas på net-a-porter. Då prisklassen där ligger runt 10 000 per plagg kände jag att det var dags att sluta drömma och leta efter relevanta prisklasser. Dock hittar jag tyvärr inga snygga kavajer och västar i liknande modeller och med samma detaljer. Jag kan väll säga såhär: London har ett uppdrag.


net-a-porter (de första 5), hm, topshop, allsaints (de tre sista)


Till fest gäller det såklart att ha en riktigt snygg klänning också, matchande med västen nu i höst. Jag blir riktigt peppad på att gå ut, dra på mig en av klänningarna ovan och dansa loss. Tyvärr är stenar/paljetter/skinn detaljer och plagg väldigt dyra. Billigaste var paljettfodralet längst ner till vänster från hm för 300 kronor. Hittade inga lika fina som Anna Sui's på net-a-porter tills jag kom på att all saints hade en liknande kjol när jag besökte affären på Broadway i New York. På deras hemsida (allsaints.com) hittade jag de tre sista, väldigt fina klänningarna från all saints. Priset ligger på ca 1500 kronor/klänning. Mer prisvärt än klänningarna från net-a-porter.

Självförtroende

Idag satt på matte D och skulle få tillbaka provet vi skrev för två veckor sedan. Jag kom ihåg att jag tyckte det gick bra men sedan när man går ut och pratar med de andra eleverna ändras känslan till den motsatta och självförtroende sjunker ner till noll  som tex. "nä, så skulle man inte lösa den", "jag löste såhär" o.s.v. Samma sak hände såklart efter det här provet men jag kände ändå, fan allt detta gick bra. Idag skedde som sagt domedagen då vi skulle få ut resultaten. Vår mattelärare börjar med att säga att snittet låg på G+ vilket är ovanligt för vår klass där snittet ligger på MVG och att en del hade fått IG. Jag fick en klump i magen och blev direkt super nervös. Det får inte hända tänkte jag, men förbered dig på det värsta. Till slut fick jag tillbaka mitt prov och det stod med stora bokstäver MVG. Jag blev så nöjd med mig själv och hade lust att skrika "fyfan vad jag är bra" fast det är  nio månader för tidigt (... ni som inte fattade, vi tar studenten om nio månader idag!). Anledningen till att jag blev så glad över betyget var för att jag har ett mål, att gå ut trean med alla mvg. Därför var det väldigt viktigt för mig att få mvg på det här provet för att sedan inte känna press inför nationella i vinter.

Det jag ville komma fram till är att man faktiskt måste skaffa sig lite bättre självförtroende och inte tro det värsta så fort en klass presterat dåligt eller så fort något inte fungerar som det ska. Säga saker som "det här kan jag!", "fan vad bra Cajsa!" o.s.v. bör vi säga till oss själv oftare. Vi är bättre än vad vi tror.


Tumblr_l47id7f0zz1qcssdvo1_500_large


Tumblr_l0yj4212hm1qz72oio1_500_large

Vad passar bättre än det här fina mattebilderna från weheartit.com

.

♥ 100 years - Five for fighting
♥ Come home - One republic
♥ Dockyard - Paul Kalkbrenner
♥ Realese me - Oh Laura
♥ Sex on fire - King of Leon
♥ Honey and the moon - Jeseph Arthur
♥ Talking about a revolution - Tracy Chapman
♥ Paper planes - M.I.A
♥ Hide and seek - Imogen heap
♥ Go your own way - Fleetwood mac

10 - för er som har spotify finns alla låtar listade här.



Anledningen till att min handstil blev som den blev var för att det inte var så enkelt att skriva baklänges.

Höst 2010: Cardigans

Löven börjar skifta färg till de vackra röd/gul/oranga färgtonerna, temperaturen börjar sjunka och ligger nu under tio-graders gränsen, halsdukarna, vantarna och mössorna har plockats fram medan den blommiga sommarklänningen har stoppas undan. Det börjar bli höst! Med hösten kommer nya tag, nya studier och framför allt... höstmodet! Vi fyller våra garderober med massvis av nya plagg för att dämpa vad vi kallar för höstdepressionen. Denhär hösten är inget undantag och jag har själv plockat ut mina favoriter.
net-a-porter, hm


Samtliga tröjor är från net-a-porter förutom den militärgröna på första raden. Jag valde först mina favoriter från olika sidor men de andra såg så tråkiga ut om man jämförde med net-a-porters plagg så jag visar endast deras.


Det jag kommer kolla på i höst när jag letar efter tröjor är: 1.Färgen 2.Detaljerna 3.Designen
Färgen ska helst vara militärgrön, detaljerna ska antingen vara paljetter, skinn eller stenar och designen får gärna vara pösig. Det är svårt att beskriva vad jag letar efter men som man säger... bilder säger mer än tusen ord. Så bilden beskriver bra vad jag kommer leta efter i höst.

Från och med du...

...(nu) ska jag börja skriva seriösa inlägg med kvalité som jag lägger ner tid på istället för att snabbt ordbajsa ner ett inlägg på trettio sekunder som egentligen är helt meningslöst som jag själv inte kommer vela läsa senare och som ni inte vill läsa nu. Därför tänkte jag ha lite krav på mina inlägg för att skapa kvalité i bloggen:
♥ Inlägget måste vara genomtänkt innan jag skriver det
♥ Jag måste själv läsa igenom inlägget innan jag publicerar det för att rätta stavfel, meningsbyggnad o.s.v.
Detta är två krav jag aldrig innan uppfyllt. Självklart har jag någon gång läst inlägget i bloggen, sett stavfel och rättat. Men jag läser annars aldrig igenom inlägg utan skriver bara när jag känner för det, som hastigast. Andra krav för att bloggen ska få bättre kvalité är:
♥ Snyggare design, men hur fan gör jag?
♥ Bättre och fler egen tagna bilder
Tror ni jag kan hålla dessa kraven? Inte så stora krav för att göra min blogg bättre. Men jag tänker inte fråga er vad ni vill läsa för bloggen skriver jag för min skull, inte er. Men om det är något jag skriver om som ni gillar får ni gärna säga till så kanske jag skriver lite mer om det.
Jag kommer väll börja idag med "riktiga" inlägg och jag får inte glömma att läsa igenom detta inlägg nu för stavfel o.s.v., haha. Kramar så länge.

london

Oavsett om London är bombhotat eller inte kommer inget att ta ifrån mig och Sara vår resa. Jag längtar inte mindre för bombhoten och det stoppar oss inte från något (förutom tunnelbana som i och för sig är det enda transportmedlet vi använde förra gången).
För att komma till saken tänkte jag bara berätta att jag idag, tillsammans med Sara, planerade lite inför London. Sökte upp ställen/affärer o.s.v. som vi ska besöka i år. Bland annat Marc by Marc jacobs som vi missade förra gången och även all saints.
Nu ska jag ta och sova lite. Förövrigt 20 dagar kvar nu!!

.

Idag ska jag nog stanna hemma för i morgon ska jag på GetUp! med min uf grupp. orkar inte skriva något just nu men hej.

Tumblr_l7comyieyq1qc4obho1_500_large

Tumblr_l7corraq8r1qc4obho1_500_large

weheartit


puss

payback

Adriana lima

google

Hittade denna grymt snygga bild på Adriana. Jag hade inte tackat nej till att se ut som henne och jag anser att hon är en av världens snyggaste kvinnor.

♥ Söta saker från nelly.se. Tror det är från märket pearls for princess/nelly.se

Btw... vill du ha gratis spotify preminum? Gå in på denhär sidan:http://www.gratispremium.com/?ref=144790 och gör en marknadsundersökning (ta max 10 min) + värva 6 vänner så får DU gratis spotify premium.

-

weheartit.com
Har ooooont i magen :[ ska vila lite sen ska jag försöka plugga lite fysik.

dreams

snygga jackor, jag vill haaaaa. kommer från net-a-porter så har något lust?? hehe

# 4

Satt igår med Sara och peppade London. Var inne på topshop och kollade dessa grymma ringar. Jämför med rubriken,,, hehe

mix

lite av moi, hehehehehehe. jag har idag gjort världens läskigaste sak och det tog mig tiiiid att göra det och jag hade ONT i magne. men jag gjorde det, fast ingen svarade, haha. så får göra om det iiiiiiiiigen.

buuuu

Jag och felice, hehe.
Kom nyss hem från hif och det var skitläskigt. massor med gais suportrar attakerade och kastade sten precis där vi stod så vi var tvugna att stänga. men men... nu ska jag plugga lite fysik, som jag har längtat.

RSS 2.0