Hockey

Sitter här i Linköping tillsammans med kusinerna och kollar hockey, Linköping mot aik. Det kändes som en väldigt spontan tripp hit, vi kanske ska vidare till Ramundberget om någon dag för att åka skidor, men vad vet jag? I allafall, synd att man missar nyår hemma, hade några roliga alternativ. Men men... i allafall trevligt att träffa kusinerna. Känner mig lite dum som sitter mitt i matchen och skriver medan alla andra skriker och har sig. Så ha det gött så hörs vi. 

Over and out...

Helloo..
Om 5 minuter var det planerat att vi skulle sticka (och åka skidor). Men jag vaknade för 30 minuter sedan, eller väcktes, och hade inte börjat packa. Jag är inte klar heller för den delen. Så fem minuter kan gå och dra. Nu är det bara 4 minuter kvar. 

Men jag har heller inget internet där vi är, förutom min mobil. Så jag kanske inte  updaterar så mycket, men vem bryr sig? haha... I allafall, ha det gött så hörs vi. Antingen i år eller nästa år (hehe). 2011 är faktiskt enklare att skriva på datorn (ettorna är ju samma tangent varandra istället för 10 långt ifrån varandra). Om man ska se det på den positiva sidan. 

Nu babblar bara jag, bäst att jag drar. tjing-
(Har ingenting med inlägget att göra) Fick nog jordens finaste julkort i år. Det var av älskade och saknade Emma! Vi saknar dig ♥

one tree hill

ligger och kollar på sista avsnitten av säsong 6 av one tree hill. har verkligen inte orkat göra något idag. jag har bara legat i sängen och kollar film. mina kläder hade kommit på posten, så jag stack och hämtade de också.

..

jag saknar oakie!!!

Tisdag

Helloo.
Märkte att jag inte updaterat sen i förrgår då jag var och julhandla med michelle och mamma. igår julhandlade jag också, blev 4 st. strumpbyxor och en hunky dory tröja. bilder kanske kommer sen. har varit med felice men nu ska hon hem så jag tänkte ta tag i den efterlängtade städningen....

Söndag

Hallååååå! Sitter i bilen i Malmö tillsammans med Mammsi och Michelle :) vi har precis varit på Nova Lund för att bl.a. Byta min jacka på topshop. Nu ska vi till Malmö men först käka lunch. Oao

Lördag

Hello i rutan... idag är det lördag och jag är mer förkyld än någonsin. det hindrade dock mig inte från att sticka ut en rask promenad i det kyliga vädret. dock har jag lite bråttom nu, ska vara hos grannen om 40 min och fira jul. jag måste duscha och sånt skit innan.

lista

1. Hur gammal är du om fem år? Tänkte säga 28 men där ljög jag, 23 är jag då.

2. Vem var den sista du träffade? Mammsi.

3. Hur lång är du? på passet 172 som förövrigt är ganska nytt så...

4. Vilken var den senaste film du sett? Love actually. Har försökt se den 3 gånger, vet inte varför jag inte klarar av att se hela!

7. Vad är dagens planer? Fira jul hos familjen munke.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa, går mycket snabbare.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos.

14. Vilken är din favoritplats? Hitintills London, men lär hitta något ännu bättre i i framtiden. Finns en plats på skolan som jag älskar!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Inomhus strumpor, utomhus skor.

26. Är du social? Oftast. Ibland lite för social, ibland lite blyg.

31. Vad dricker du till frukost? Actimell.

32. Sover du på någon särskild sida? har faktiskt ingen aning.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och inredning.


Lista snodd av ninki.devote.se. Orkade dock inte med alla frågor om ni undrar varför det hoppas mellan siffrorna.



God jul!


Jag sitter här i sängen och gosar. Det kändes som om det var en timme sedan jag hörde "och nu är det 25 timmar och 40 minuter kvar tills Kalle Anka börjar". Nu är det 1 timme och 20 minuter kvar, nästan. Läskigt. Jag har i allafall redan fått en julklapp, en byrå! Mamma sa att det var en extra julklapp eftersom jag bara kommer på praktiska saker (hatar det! blir alltid lika ledsen när jag får det). Jag vet inte varför, men jag får hellre pengar och köper de sakerna än att få de i julklapp. Knäppt! 

Men sen var tydligen byrån sönder, så vi ska fixa den nu i mellandagarna. Jag är lite nervös inför ikväll. har blivit besviken så ofta, men vill verkligen inte bli det. mamma och pappa är sämst på att läsa min julklappslista. får nästan aldrig något från den, de bara köper random saker/skit.

Nä nu måste jag skynda mig, om 30 minuter far vi iväg till mormor och morfar. Förra gången jag skulle fyra jul hos de var jag magsjuk. goda minnen =))))

GOD JUL! ♥

Torsdag

Idag är det lille juleafton, så sista chansen att köpa presenter. Jag, mammsi och pappsi stack till väla och handlade julgran. Sedan käkade vi lunch och sedan stack jag och mammsi ner i stan för att handlar julklappar. Jag har bara köpt till felice innan, så kände att det var dags att köpa nu. 1 h senare var alla julklappar handlade. Dock hade jag bara 3 kronor på kortet och handlade julklappar för över 1000 kronor till mammi, pappi och peppsi. Klura ut den ekvationen.

Nu sitter jag och mamma och bakar (?) julgodis/klär julgralen/lyssnar på julmusik. Sedan blir det ceasarsallad och efter det ska mina julklappar slås in. Älskar den här dagen. Riktigt julig. Lite julbilder kanske kommer upp sen, om jag orkar fota något!

Tumblr_ldsp0qwidw1qff4ago1_500_large

Tumblr_ldvzw49gdx1qdbbywo1_500_large

Onsdag

helllooo. Julavslutning idag och nu är det jullov. Jag kan inte riktigt fatta att det är jul ännu, vet inte om det är för att tiden går så fruktansvärt snabbt eller om det är för att jag har varit så stressad med skolan. Men i morgon ska jag i allafall in till stan/väla och handla julklappar, har nämligen inte kommit så långt ännu... Har köpt till felice, fast ska bara köpa till mamma, pappa och peppe också, så det lär väll gå snabbt!


Tänkte sätta mig med designen lite. Ser att man nämligen inte kan kommentera. wooopsi.


Nu ska det gå att kommentera igen, kommentera mera. hehe, skoja.


ÖVER!

Så himla skönt! Skrev nyss klart min sista inlämning för en halvtimma sedan. Nu tänkte jag måla naglarna tills i morgon och kolla glee. Sen blir det sängen. I morgon är det avslutning, men en jobbig sak är att jag har tappat julkänslan helt. Jag kan inte fatta att det är julavslutning i morgon. Jag tror det är tanken på mitt matte betyg som jag oroar mig över. Men det hjälper inte att oroa sig nu (såvida jag inte vill sitta uppe hela natten och plugga matte). De sista veckorna i skolan har varit riktigt jobbiga och krävande. Ibland behöver man en vecka utan varken inlämningar eller prov så att man kan få vila ut. Känna att man faktiskt inte har den pressen och vila. Jag känner att i morgon kommer jag bli "bomb sjuk". Nytt coolt ord. hehe. Nä men i helgen var jag väldigt sjuk, så jobbigt att plugga och allt kom inte in. Men jag brukar alltid bli sjuk när terminen är slut så eftersom jag redan är sjuk kommer jag väll bli ännu sämre i morgon.

god natt... 3 dagar kvar!

Måndag


Hallåååååå.... sitter med lite uf jobb samt med en jobbig matte uppgift som är betygsavgörande och nej, jag överdriver inte. den avgör mitt betyg. så nu ska jag och felice in till michelle för att plugga lite tillsammans (läs: käka godis).

Eftersom daddsi ska ha massa folk här i morgon så var ugn/spis/köket upptaget. så jag, felliiiii och daddsen stack till mcdonalds och köpte mat. "i like :D" hehehe.

hahaha

Jag dog av skratt när jag såg den här. Man ser i skuggan tuggummit. 

Alla prata om hur skönt det är med att det nästan är jullov nu och att allt i skolan är över. Kul att jag då har två stora saker kvar var av en är avgörande (den andra också egentligen).

♥ Samhällsprov i morgon, Sverige statsskick
♥ Matte D projektuppgift (betygsavgörande för min del, hjälp!).

Så nu tänkte jag sätta mig och läsa igenom samhällen en sista gång för att sedan kolla gossip och sedan sova. I morgon ska jag kötta matte och sedan träffa mina gamla kära mange vänner för en mange fika.

...

hallooo duddes.
söta mammsi kom hem men en present idag. en hunky dory tröja. vet faktiskt inte varför, när det bara är någon dag kvar till jul. men klaga gör jag inte! fin är den.

bowling

har sån kramp i mina händer så att det är sjuk. hur mycket väger ett bowlingklot? för mycket för mig. jag förlorade men det gjorde inget för jag började bäst med två strikes. Sen har jag gått och blivit sjuk så när de andra skulle ner i stan för att ta en drink fick jag motvilligt sticka hem för att kurera mig.
fint.

less

Går inte alls bra med något nu. Varken skola, träning, socialt eller jag själv. Speciellt skola... Orkar inte skriva mer nu. Men jag kommer tillbaka, hehe....

hoppas hoppas hoppas

skumt

Varför ska alltid skumma saker hända mig? Idag stod det en man utanför mig och skrek. Innan när jag gick i skogen skrek han på mig och hotade mig och sa åt mig att stanna. Knäpp man som polisen förresten kallar för "skrikare". haha.
Några bilder från igår då jag och några tjejer i klassen var på cantina. Gick och la oss vid 3 och dumma jag vaknar 9 (inställd jobbig väckarklocka). Så ikväll lägger jag mig tidigt :)

Let's dance in style, let's dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Are you gonna drop the bomb or not 
Hoping for the best, but expecting the worst
Tumblr_lcb5s7fiy91qe16smo1_500_large

It's my life
It's now or never
But I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive
Ogaaaotedrik1tyas1g1poqnktzfvpemzjj_nbmcob8r6_bjbo3outcitryj0qarr7eymi_fpuhlpwqjszdksmrzb1aam1t1uetgi9hmznouiscay8a2gyl_ognr_large

.

i morgon skriver jag prov och jag vet att alla hade kommenterat till mig "lycka till, håller tummarna" så att hela bloggplatformen hade pajjat. därför stängde jag ner kommentarfunktionen. skämt å sido, har ingen aning om hur jag tog bort funktionen och bryr mig lika lite om hur jag får tillbaka den. om ni vill kommentera får ni väll maila eller något, haha. låter som min pappa nu. han vill inte att man ringer honom utan mailar, dude det är 2000-tal nu. 

undrar om jag kommer förbli oseriös? hoppas inte det. men nu ska jag sova, i morgon skriver jag förhoppningsvis svenskaprov såvida jag inte mår sämre. wish me luck.

lugg

HAHAHAHAHAHA! Jag dog när jag tog bilden...
Tänkte bara säga att jag älskar att mitt hår växer som ogräs. Klippte min lugg för 1½ månad sedan nästan (lite mindre) och luggen har redan växt flera centimeter. Jätteskönt! Om en månad kommer jag väll kunna dra luggen bakom örat och ha den hängande istället för i klämmor. Jag älskar mitt hår, hehe...

datorfodral

Det här fodralet från urban outfitters håller super snälla Sara på att frakta hem till mig. Fast inte från urban utan från gina tricot i malmö. Kollade det på gina tricot för kanske ett halvår sedan och var sugen på att köpa det men gjorde det aldrig.

Men när jag såg bilden på theblondesalad och hur hon bar det blev jag jätteirriterad att jag inte hade köpt det på gina och önskade mig det från urban outfitters i julklapp istället som jag visste att jag inte skulle få. haha.
DSC_0227 copia

Men nu hade Sara hittat de så nu är det mitt. 200 kronor billigare för den delen också!

hum.

Har varit sjuk idag så det ända jag sysslat med är att kurera mig och plugga uf. Känner dock att jag bör lägga lite fokus på svenskan som jag har prov på i morgon så tänkte sätta mig med den en stund nu. latero.

...

Blö är hemma idag och är sjuk. hatar att vara sjuk, jobbigt att bara sjuk, jag vill inte vara sjuk. haha. men ligger och pluggar lite uf, har bland annat anmält mitt kära företag till en mässa i malmö nästa år samt börjat skriva på rapporter vi har i företaget. 

Känns skönt att man är till någon nytta i allafall! Sen ska jag försöka tigga mat, är hungrig. peder kebab? hehe

ojzan.



Vilken läckerbit... haha skoja. Men jag ska i alla fall gifta mig med honom även om han kanske är 20-30 år äldre än jag. Åldern spelar faktiskt ingen roll, speciellt inte när det handlar om sådana gener. HAHAHA. Nä men ärligt, visst har hm haffat en snygg modell?

Okej för att vara seriös. Det sjuka är att jag känner igen hans utseende något enormt. Men kan verkligen inte koppla till vad eller vem. Sånt är svinjobbigt. Caesar uppenbara dig... Och jag kom på att jag redan hyllat en annan hm modell idag, hehe....

...

hahaha... kul att när jag skulle öppna upp mig för mamma och snacka om hur jobbigt det var att jag sköt upp allt slänger hon iväg kommentaren "snacka inte med mig, jag har varit på väla". Hon hatar väla. Just nu hatar jag henne.

Måndag

Du är snygg, hehehehehehehehe....
Jag är så grymt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag tror jag svimmar snart. Kunde inte sova inatt och är på så himla dåligt humör. Har lite saker att stå i idag så egentligen bör jag inte spendera tid på bloggen. Ha en trevlig dag och glad lucia.

...

sjuk värld vi lever i...
Tumblr_laemq6lqjm1qztqh2o1_500_large
cool tatoo från weheartit

kära tomte...

Nu börjar julen dra ihop sig och mamma har frågat nu i säkert två veckor vad jag önskar mig. Har inte riktigt hunnit tänka ut det för ens nu.
♥ Coffe card (jag fikar på expresso house minst 1 gång i veckan).
♥ Matta till min klädavdelning (den är vit egentligen, inte gul och ful).
♥ Byrå (min andra svämmar över och jag rensar HELA tiden, nu får det faktiskt bli en till byrå istället).
♥ Fin fjäder ring från Erica Weiner (problemet är dock att jag slarvar bort mina ringar stup i kvarten, värt att köpa en ring för 700 kronor då?).
♥ Ringar över huvud taget, den här från CC skye (ringar kommer jag aldrig få nog av!).
♥ Provdocka (jag vill kunna hänga upp mina finaste plagg på en provdock, denna från ljuva hem eller vad hemsidan nu heter).
♥ Chai te pulver från expresso house, jag använder alltid upp de.
♥ Datorfodral från Urban outfitters (ångrar fortfarande att jag inte köpte det på gina tricot, detta kostar kanske 200 kronor mer och 100 % säker att de båda beställt från samma hemsida eller vad de nu gör).
♥ iPhone fodral från Balenciaga (årets drömpresent, ovärt 2000 om man kollar vad jag får julklappar för...).
♥ Sist men inte minst min efterlängtade dubbelsäng, den här från ikea. Jag sover nästan aldrig ensam, kan jag inte bara få min underbara dubbelsäng. Min andra håller på att förfalla...

Så... till sista vill jag bara säga, mamma och pappa, om ni läser detta ska ni veta att ni är världens bästa och att jag verkligen vill ha allt. Haha, skoja. Mamma och pappa läser inte bloggen men det kanske ger er inspiration till vad ni ska önska er? 

Svårare att önska sig julklappar själv än att komma på vad man ska köpa till andra tycker jag. Samtidigt som man vill ha superfina saker är det tråkigt att önska sig en byrå, säng och matta i julklapp. Men men... bättre det än bara pengar, det är tråkigt!

Vintage by Fé

Fin fina smycken gör de. Finns bland annat på kyss johanna.
Ett säkert kort när det gäller julklapp till mamsen och liknanade.
Jag gav själv ett till min vän i studentpresent förre året.
Tror och hoppas att det var omtyckt. 

Här kan ni hitta Fé's produkter hos Kyss johanna.

hm

Spontanbeställde plaggen ovan från hm nyss. Skulle plugga med det blev film som ledde till onlineshopping. Klänningen tror jag sitter jättefint och jag har använt min odd molly kofta som är liknande koftan alldeles för mycket så tänkte att jag kunde skaffa en ny. Sedan köpte jag ett par tights med skinndetaljer. 

Hoppas bara allt passar nu, blir så irriterad att man inte kan lämna tillbaka i affär. Sämst någonsin...

Hallå där...
Lördag idag och det är extremt skönt att vi bara har en och en halv vecka kvar på höstterminen. Helt sjukt att jag början min sista termin snart innan jag tar studenten. Ett problem där bara... jag har ingen studentmössa. Vår skolas beställning har redan producerats och de glömde min, illa. Dessutom har vi sådana knäppa regler typ en viss färg och text på framsidan av mössan inför studentfotot...

Nu tänkte jag njuta av en inte så hektiskt plugg-helg. Ska baka och mysa. och kanske börja på matte d uppgiften? jobbigt.

peder och hum... i split förra sommaren. kommer aldrig sluta skratta åt bilden, hahahahaha....

Due date

Filmen ska tydligen vara jäkligt kul så idag ska jag och Michelle gå på bio. En försenad födelsedagspresent till henne. Ska bli mysigt att gå på bio, jag älskar det! Och att träffa Michelle. Nu ska jag göra i ordning mig, sticker om 1h.

.

bara så du vet håller jag på med designen om du undrar-----

Torsdag

Tumblr_lbme6ptsgm1qcmco2o1_500_large
Dudes. Idag tänkte jag chilla mer än det går att göra.
Idag har jag:
Varit i skolan √
Tränat √
Resten av dagen ska spenderas med Felice! Tänkte faktiskt jobba på designen på bloggen när man väl har tid. Tänkte dock spara headern jag har nu till sommaren. Det är alldeles för somrig men det är fortfarande fin tycker jag :) Trycker designen är grotesk så ska börja från början med en testblogg och sedan bara kopiera inte allt i bloggen.
Au revoir eller vad det nu heter.

Jeffery Champbell

Bland de finaste som finns. Ser ut som en stor klump och det är charmen i de. Funderar på att köpa dessa två från us vilket gör att de blir billigare. Hittat en hemsida som jag och felice kanske tänkte köpa från. Kostar ca 3000 tillsammans med lätt värt det. Frågan är om man kan göra det innan jul? Har egentligen inte ens pengar till julklappar. Eller så önskar man sig i julklapp? Hehe.

Hehe

Jag saknar Kroatien, jag saknar USA och jag saknar London... I morgon har jag nationella i matte d och sen ska jag träna för en gång skull tillsammans med Emelie. Sen ska det firas i morgon äta ute tillsammans med lite tjejer. Fast cushi eller vad det nu heter... Inge gott!

Tisdag

Alltså, idag var en knäpp dag. Har precis varit ute med hunden och druckit kall oboy, inte smart. Ligger och fryser som jag vet inte vad. Tänkte värma mig lite och sedan  hälsa på matteboken.

Hellre mindre och bättre än bättre och sämre ♥

mehehe

Okej, måste bara säga vissa saker jag stör mig något så fruktansvärt på:
1. Folk som skryter, jobbigt.
2. Folk som använder orden patetiskt och fjortis (hehe).
3. Folk som lägger sig i när de inte har med saken att göra. 

Och med det säger jag godnatt, haha.

hejsan matteboken

har precis varit ute och gått med lilla oakie, nu tänkte jag ofrivilligt sätta mig ner med matteboken och lösa lite uppgifter inför nationella. jag hatar matte, har jag sagt de innan? haha.

fint

Nu ska jag se go film. Sen sova väldigt lääänge. Godnatt

nu är det jul här i vårt hus...

Nu är det jul här hemma. Har hållt på och fixa ordning hemma så att vi får lite julstämning. Bara lite julmys i mitt rum som fattas. Har julmysig i högtalarna också. Jag kör jul för fulla muggar. Tror det beror på snön faktiskt.

peace

Cool video på youtube. Vet dock inte hur man lägger in en video nu när de ändrat. Sök på "prison, micheal jackson" eller liknanade får ni upp den. Riktigt cool.

Ett tips!

Jag vet inte om det är jag som är allmänt seg och retarderad eller om jag är väldigt smart (haha). Men jag funderade på att köpa min studentklänning idag som kostar drygt 1500, så jag kände att det hade varit gott med rabatt. Så sökte jag på gooooogle efter "rabattkod + nelly". Tror ni inte att det kommer upp massor med sidor där man får rabatt.

Jag bugade och bockade, 300 kronor billigare. Lättförtjänta pengar.

Jul

Tagen förra julen. Känner ni ibland känslan av att ni inte hann uppfatta en viss sak. En semester, födelsedag o.s.v. Man tänker inte på det fråns det är över. Så känner jag ALLTID förutom jul. Har alltid härlig julstämning från början av vintern i november. Så idag håller jag på att föra över massor med jullåtar till en ipod som jag tänkte stoppa i köket med ett par högtalare. Julmusik slipper min familj inte undan. älskar julen ♥ Så nu blir det julmusik så tänkte jag plugga matte också, nationella matte d nästa vecka.

Naive

Urban outfitters
Laptop väskan på tredje bilden och "magväskan" på bilden brevid är precis de samma som fanns på gina tricot innan som jag ångrar mig att jag inte köpte. Känns olönt att köpa de på hemsidan här för de är dyrare här. Men fina är de. Var tvungen att ta med cykelhjälmen också, ball. Haha.

CSI

Såhär ser delar av min vardag ut, haha. Labbade här om dagen, vet faktiskt inte vad det handlade om. Typ storleksordna proteiner. Jobbigt.
Idag har jag gjort så lite som möjligt och slappat. Dock gick jag en promenad med Sara och kollade idol. Det är ett skämt! Gillar inte alls Minnah, en i mängden tycker jag. Nu ska jag soooooooooova, godnatt :)

Torsdag

I skolan hände inget speciellt idag, helt sjukt att det är helg i morgon. Fast jag älskar att tiden går så himla fort just nu. Jag vill ha jullov nu, slippa allt plugg och så. Idag har jag inte gjort något speciellt, kände att jag behövde en ledig dag. Ska faktiskt gå och lägga mig snart, är trött...

Onsdag

Kebab ♥ 

Sympati kollade på HP med felice för ingen aning ville se den med henne, haha... Nä men hon ville kolla med mig och vad gör man inte för henne? Fysikprovet ska man inte snacka om haha. Men men, skönt att det är över. 

Nu ska jag sova, trött... natti

RSS 2.0