converse






resultat
inspiration härifrån och här!

Chanel



CHANEL nr?

Fick detta finfina läppstift av mammsi igår på väg hem från skolan. Vet inte riktigt vilket nummer det är, pallar inte kollar. Men kan visa bild på läpparna och skriver nummer då haha. Latmask.

 


Studded





SHORTS HM, NITAR STUD&SPIKE


Fick hem mina nitar jag beställde för några dagar sedan. Jag köpte sådan kon nitar som jag tänkte sätta på mina converse. Dock var de mycket större i verkligheten än vad jag trodde så jag vet inte hur de kommer att bli. Jag köpte även sådana pyramidnitar som ni ser ovan. Satte några på mina short och det blev väldigt snyggt! Tror dock inte att de räcker till hela fickan tyvärr :( I allafall, ska nog prova med konnitarna på conversen i allafall så får vi se!

What

Sjukt läskigt, har en stalker som alltid läser min blogg och kommenterar med namn örjan. vet någon vem detta är?

Onsdag


WEHEARTIT


Har haft ganska fullt upp den här veckan och det kommer att fortsätta att vara så= kanppt några inlägg. Jag har alltid velat vara den fullbokade mönstereleven som inte gör något fel och alltid levererar. Men att alltid vara uppbokad är extremt jobbigt, hatar det. Okej, ska sluta klaga hehe.

ett tipz.

bli aldrig ekonominansvariga, det suger. sjukt jobbigt när siffrorna inte går ihop, je ne comprande pas eller hur man nu stavar det. nu ska jag i allafall ut en sväng i skogen och "springa av" mig. behövs känner jag. lägger faktiskt ekonomin på hyllan för idag. ciao!

Måndagsmys


CONSCIOUS COLLECTION

Hellos! Träffade Felice nu ikväll, härligt attt ses igen efter typ 1 vecka ifrån varandra. Hon hade köpt dessa shortsen till moi, så himla golligt. De chloé lookisarna var dock lite roliga på, men it's a keeper. Kostade typ bara 100 spänn där hon köpte dem så det var gött! Nu ska vi sussa, natti.

I morgon fyller mamsi år, då blir det god mat, frallor och massa annat. mumma hehe. Juste btw, klänningen från conscious som jag provade var normal i storleken. Dock är den väldigt uringad fyi :)

Stress

Hello! Idag är jag stressad. På onsdag ska jag hålla i ett argumenterande tal som jag inte har börjat på ännu. Får ta och börja på det idag så att jag kan öva in det i morgon. Känns lite stressande, men jag får väll hinna, har inget annat val liksom haha.

Vill ta vara på den soliga dagen också... aj

Söndag

Extremt snabb uppdatering innan jag sussar. Först var jag uppe med tuppen kändes de som efter för få timmars sömn. Käkade frukost för att sedan bege mig ut i spåret för milen med susanne. Det gick riktigt bra idag, så det är skönt. Dock har jag knutor på mina vader, får väll be mammsi att massera bort dem. Sedan solade jag/var med michelle/skrev csi skit så det var väll ändå en givande dag. Lite ångest över att jag bara har en dag kvar på lovet, sedan kommer de 5 värsta veckorna i mitt liv i guess. Anyway, nu ska jag som sagt sussa kanske till air bud eller bara ljudet av vinden utanför...

Söndag

Extremt snabb uppdatering innan jag sussar. Först var jag uppe med tuppen kändes de som efter för få timmars sömn. Käkade frukost för att sedan bege mig ut i spåret för milen med susanne. Det gick riktigt bra idag, så det är skönt. Dock har jag knutor på mina vader, får väll be mammsi att massera bort dem. Sedan solade jag/var med michelle/skrev csi skit så det var väll ändå en givande dag. Lite ångest över att jag bara har en dag kvar på lovet, sedan kommer de 5 värsta veckorna i mitt liv i guess. Anyway, nu ska jag som sagt sussa kanske till air bud eller bara ljudet av vinden utanför...

Söndag



Hellooo! Söndag idag och jag har gjort goda saker. Jag har varit ute och tränat, himlans bra gick det fyi. Sedan solade jag på altanen ett tag, så sjukt varmt.

orkar inte skriva mer ciao...

 


Mange





















Lite gamla härliga (och osköna) mangebilder jag hittade på min externa, haha! Gud vad man har förändrats utseendemässigt. Jag är fortfarande lika störd hehe. Saknar mange lite nu, vet inte varför. Kanske har med att det var just den här perioden som var så himlans grym på mange. Precis innan skolavslutningen och allt. Jaja, jag har ganska goa planer just nu också. 5 jobbigt veckor kvar, sedan bal, sedan kroatien, sedan massa härligt, sedan student sedan paris och rock werchter. Ska inte klaga :)

Påskafton!

Har varit en helt underbar påskdag idag och den blir bara bättre! Började dagen med härliga big brother och frukost tidigt i morse. Var tvungen att gå upp i tid för att käka innan träning. Sedan sprang jag och susanne några rundor i skogen, vilket var otroligt jobbigt men skönt efteråt. Sedan stack jag hem, solade på altanen, läste och hade mig. Sedan kom våra påskgäster, vi satt ute och åt sill, lax, kavring m.m. supergott! Sedan tog jag longboarden tillsammans med Oakie och Ina ner till hamilton där vi satt i solen säkert en halvtimma haha. Ina käkade glass och jag drack vatten, helt slut! Sedan drog vi hemmåt, jag vilade och har nyss duschat. Nu tänkte jag göra vid mig lite, klä på mig för att sedan käka god påskmiddag! Oxfilé, hackebacks?? hur fan stavar man till det? m.m. Ikväll väntar mys med Sara, vi ska kolla film, walk'n'talka, dricka te och mysa! Juste, käka godis! Sparat mig hela veckan till idag, hehe.

Adios amigos, glad påsk! Hehe, ni som känner mig väl, våra gäster kallade oakie åke!!! hehe

Air bud

Kommer ni ihåg filmen Air bud? Jag älskade den när jag var liten, en av mina favoritfilmer. Mitt starkaste minne är när hunden käkar yoghurtarna som han alltid gjorde. Så himla fin film! I allafall, jag tänkte se den nu! I morgon blir det träning på morgonen och sedan fira påsk mes la famillia! :)

Studentklänning





Tror den här klänningen som jag köpte i Göteborg kommer passa super till studenten, är faktiskt väldigt glad över den. Den passar min kroppsform, den är lagom vit (även om jag tycker kräm också är fint till studenten), den är väldigt enkel och den kommer vara skitsnygg till skorna jag ska ha på studenten - ja, jag bestämde skor före klänning, haha.

Mixat


ANGELICA BLICK

Var inne på angelicas blogg och hittade den här outfiten. Tyckte den var grymt fin och ville bara dela med mig haha. Älskar mixen och alla svarta detaljer!

Fredag


WEHEARTIT, vad annars?

Hello! Har nyss (nyss och nyss) varit på HIF och jobbat med Emma. Innan dess var det en sväng i skogen tillsammasn med susanne och innan dess vaknade jag fyi. Har suttit ute lite i solen idag, det är så fruktansvärt skönt med lite värme. Äntligen kan man ligga ute i bikini och ändå vara varm, det var ett minne blott för bara en vecka sedan känns det som. Ikväll ska jag antaligen plugga tillsammans med Emma, trevligt! Jag behöver beta av en del jobbigt plugg och jag har faktiskt kommit en bit så det känns skönt! Nu tänkte jag käka med familjen :)

 


Torsdag

Sitter med uf nu, känner mig extremt stressad, grymt jobbigt... Men om jag fÅr en del gjort idag kanske jag känner mig mindre stressad, hoppas jag! Skriver från min mobil för har inte min dator här= tråkigt inlägg. I allafall... Nu ska Jag fortsätta, have fun för det lär jag inte ha.

day



Tycker Day birger et mikkelsen har väldigt fina, jordnära plagg. Älskar designen speciellt med alla fina stenar och sådant! Tycker de påminner om Hunky dory, dock har jag inga plagg från märket. Men superfina plagg i allafall! Finnas att köpa på hemsidan, check it out!

avis...



du är ful... not


Onsdag

Hello! Har suttit någon timme med en uf grej, lite boring. Men har i allafall betat av en del nu och det känns skönt! I morgon kommer jag väll att fortsätta, sedan har jag mucho fysik och även ett svenska tal att skriva. Men det blir väll någon annan gång, för att prioritera är uf, i allafall just nu :)

Förresten, har väntat hur länge som helst på nya oth avsnittet som kom idag. Blev fett besviken på det... inte alls som förväntningarna enligt moi. Nu tänkte jag se hellcats som även de har haft ett långt uppehåll, kom också idag. Hoppas det är bättre i allafall, hehe. Hörs i morgon, latero!

ABC



WEHEARTIT

Imorgon ska jag ha trevligt med två gottegrisar från klassen och partners in crime. Vi har nästan aldrig hängt utan att ha uf eller något annat i baktanke, inget illa menat haha. Först och främst ska jag dock ta tag i csin i morgon tillsammans med bex och frida, jobbigt. Sedan ska jag, bex och allan göra stan osäker (??).

Nu tänkte jag kolla på the vampire diaries och desperate housewives. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan serier ♥

 


Tisdag

Hallå! Idag spenderades dagen i göteborg, himla mysigt. Tillsammans med mamma och pappa, dock var pappa på något jobbmöte så det blev bara jag och mamma i stan. Jag köpte en studentklänning, check! Sedan köpte jag även en bh till balklänningen, en speciell som ska passa i form och färg. Sedan köpa jag även en plånbok från monki, härlig beige/rosa färg. Visar saker sen, kanske, om jag orkar och vill haha. Men nu tänkte jag försöka fixa lite mat, vrålhungrig!

Kuddar



HM HOME

Min säng är väldigt vit. Massor med vita filtar, olika slags vita kuddar och en vit sängkappa. Jag verkligen älskar min helvita söta säng. Men efter att ha besökt Hm home blev jag sugen på att ha några få färgklickar som de ovan, hur fina som helst! Gillar speciellt den mönstrade, musse pigg och den lila kudden.

Den vita kudden längst upp till vänster har jag två stycken av i min säng redan. De är jättefina och faktiskt helt ok att sova på, om man har ont om kuddar och inte vill använda de till endast prydnad!

Studentklännings jakt


NELLY & NET-A-PORTER

Idag befinner jag mig i Göteborg tillsammans med mamma och pappa. Jag och mamma ska försöka hitta någon fin studentklänning till ja... studenten. Haha. Jag har som sagt fixat med skorna nu i allafall. Jag behöver inte ha en kritvit, jag tycker det är fint med lite gräddig nyans. Ovan ser ni exempel på hur gräddig och söt min ultimata studentklänning ska vara!

Här har jag skrivit om några studentklänningar jag har kollat på förra veckan och här visade jag lite inspiration!

Bilder







Hade en väldigt trevlig kväll tillsammans med Emma och Sara. Vi träffades nere vid havet för en promenad in till stan. Vi snackade om allt och ingenting. Sedan när vi kom på att vi inte skulle göra något i stan begav vi oss mot tågaborg och hem till Sara för att kolla girls just wanna have fun. Vi köpte med oss lite snacks (läs: inte jag) haha.

Dock var jag tvungen att bege mig ganska tidigt eftersom jag har en lång dag i morgon framför mig. Jag sticker till göteborg i morgon vid halv 8, så kände att eftersom jag redan har sovit väldigt lite de senaste dagarna iallafall behöver 7 timmar. Viktigt att veta... Godnatt!

Bredare blogg


oakie

Inlägget säger ganska mycket. Jag var väldigt less på att inläggswighten var på 500 px, kände att bilderna blev alldeles för små och det kändes allmänt jobbigt. Hittade dessutom ingen hemsida där man kunde följa instruktioner för att lära sig. Därför trixade jag lite i stilmallen och tack vare mina underbara engelska kunskaper (läs: ironi) kunde jag lösa ilandsproblemet. Nu är bloggen mycket bredare och det är anledningen till att alla inlägg under ser ut som skit. Orkar faktiskt inte göra om alla inlägg för att de ska se bra ut nu. Men alla nya inlägg kommer att anpassas!

Balklänningsinspiration


WEHEARTIT

Idag var jag hos sömmerskan. Tyget som vi beställde hade kommit så jag skulle dit tillsammans med mammsen och kolla på det. Det var jättefint! Var lite orolig för provet var för litet för att avgöra hur färgen skulle bli om man hade mycket tyg.

Tänkte visa en av mina inspirationsbilder till balklänningen. Min balklänning kommer vara lite "strandklänning" sådär. Hur fin som helst kommer den att vara. Tyget är sandcrep siden, som siden fast inte glansigt. Hur fint som helst. Nästa vecka börjar vi sy, kommer bli jättekul!

Inspiration






WEHEARTIT

Lite inspirationsbilder. Inte till något speciellt utan endast saker jag tycker var fina. Hade nästan kunnat döda för bhn. Frågan är bara när man skulle använt den i så fall!

Conscious collection


HM

Min finaste älskling som förövrigt spenderar sitt lov i spanien (saknar dig!) hittade shorten jag har suktat efter på hm. Du är så himla bäst ♥

Hervé Léger


NET-A-PORTER

Vem brukar inte drömma sig bort på net-a-porters hemsida? Jag brukar i allafall det och dagdrömma om det olika kombinationer McQueen, Hervé, Wang m.m. jag kommer att använda när jag blir äldre. Men det jag tänkte komma till var att Hervé Légers fodral alltid kommer finnas varmt om hjärtat. Det är grymt snygga och dyra, haha. Gillar de olika modellerna och att man förnyar den klassiska.

soon to be studded

Idag klickade jag hem lite goa nitar från förenta staterna. Som jag snackade om igår tänkte jag "pimpa" mina låga vita converse. Men fyfan vad dyrt för och främst nitar är, shit! Sedan var det ju inte billigt med frakt blev dubbla kostnaden. Desstuom kunde man inte överföra genom sin internet bank utan skulle istället betala genom western union payment transfer bla bla bla där det kom ännu en avgift på 130 kronor bara för att ÖVERFÖRA pengar. sjukt. Jaja, jag får i allafall ett par himlans snygga (ganska soon to be dyra) converse. Men vad gör man inte för att se bra ut på studenten? Hehe



Såhär kommer det väll se ut. Dock har jag inga silverdetaljer på mina converse, men men :)

Söndag

Hello! Vädret är fin så jag kanske jag utnyttja det lite! Först bli det dusch eftersom jag har varit ute och tränat med susanne. Sedan ska jag som sagt sola lite och plugga uf, deadline idag mums. Nej... dags att göra något mer vettigt av dagen!

converse



Är det något jag inte vill så är det att ta studenten i högklackade skor. Delvis för att det är extremt jobbigt att gå på kullersten med det, springa för trapport, var på flak dessutom brukar det ändå alltid regna på studenten. Därför hade jag planer på att bära ett par coola sneakers istället. Har letat runder och måste tyvärr medge att det är omöjligt. Därför kommer jag att smycka min vita, nya låga converse some theblondesalads ovan. :)


Lördag

Är sjukligt trött efter att ha gått upp vid halv 6 tiden i morse och spenderat min dag i Lund, ståendes. Nu tänkte jag käka riktigt go middag med familjen för att sedan träffa Emma. Hon spenderade sin lördag på samma sätt som jag, så jag antar att vi kommer vila tillsammans. Har lite "catch up" att göra också ♥

Precis när jag skulle publicera skriker mamma att maten är klar - timing!

Fredag

Hello! Fredag och helg, sjukt skönt. Har precis varit ute och sprungt 6 km med susanne, käkat middag och gjort vid mig. Hade solat stora delar av dagen, riktigt härligt väder. Nu ska jag snart bege mig ner till stan, till felice för att träffa lite härligt folk.


internt... hehe


some pics


Hehehe, var hemma några dagar i veckan :)


När jag kom till skolan hade folk fått sina studentmösser, det NÄRMAR sig! Dock beställde jag min vid sidan om eftersom det efterblivna företaget inte tog med min beställning? Min kommer om typ 2 veckor :)


Blev inte så charmiga bilder mehn mehn...


hehe, detta hade jag på mig idag...


Avslutar med en bild på min gulleplutt och jag, hehe :)

Paris!



Ska antagligen till paris i sommar med älskling!


ringar



HM

Köpte dessa ringar idag på hm för 100 kronor. Fanns i två pack, de blåa för sig och den oragna och lila för sig. Fanns även i brunt. Dock var de väldigt stora i storleken, för stor för tummen haha. Men fina var de i allafall.

hm


Klänning från conscious collection för hm





Ett litet tips, ni som älskar den och vill buda hem den på tradera, den är svinuringad och plastig. Just so u know :)






Eventuell studentklänning från one teaspoon som jag dock tror jag skippa :(


Visar lite andra roliga bilder sen :) Nu ska jag longboard med mina två favvisar!

tumblr, what else?










FASHION FEVER

Tisdag

Hello dudes. Hade UF idag som vanligt, käkade frallor som vanligt och skippade lunchen som vanligt (på tisdagar). Alltså fisk, ew, hehe. Sen så har jag väll taggat Rock werchter, jag och felice ska nog göra en galen sak. Har precis sett ett avsnitt bb, ska käka nu och sedan tänkte jag hänga med samällsboken -friendos :)



Om typ 11 veckor drar vi!


Conscious collection







Lite saker jag handlade förra veckan. Köpte även 2 bikinis, men det tar minuter att ladda upp bilder så det får ni se sen. Några av plaggen är från hm conscious collection som de har börjat smygsläppa. Kavajen är dock från "vanliga" hm. :)

Måndag

Hello friendos. Stannade hemma från skolan idag för att vila upp mig. Jag hatar att vara småsjuk, så tänkte ta tag i det så att jag bli frisk. Har faktiskt inte tid att vara sjuk.

Som sagt, jag har köpt biljett till rock werchter nu! Riktigt glad att det inte rann ut i sanden. De jag ser fram emot mest är coldplay, kings of leon, the black eyed peas, bruno mars, linkin park, the national m.fl. Ser fram emot många! Roligt att se Robyn som är svensk där, får sån samhörighet, hehe.

Visar upp lite nya plagg och saker jag köpt i veckan :)

rock werchter

jag ska till rock werchter!!!!



Söndag

Hello! Idag har jag bara gjort bra saker. Jag har tränat, pluggat (lite hehe) och jobbat. Riktigt skönt att faktiskt göra något bra under dagen och inte bara ligga och dega bort hela dagen som jag är fruktansvärt bra på. Resterande delar av kvällen ska spenderas med Michelle och framför samhällsboken. Har läst igenom det jag har prov på och tänkte ant det sista nu :)


Lördag

Hallo friendos. Har precis städat mitt rum och kollat hellcats. Älskar den serien, hehe. Nu ska jag kila hem till michelle för filmkväll. Vi ska se baby on board, verkar helt ok. Vi brukar annars vara ganksa "läskiga filmer" galna, men inte idag inte. Nä, nu är filmen klar, dags att bege mig.

Hade ett trevlans dygn tillsammans med felice, vi har faktiskt börjat göra saker tillsammans istället för att bara vara. Igår gick vi i 2 timmar med Oakie, idag låg vi på madrass ute i solen och täcke och mös och vi har tittat på big brother en massa och garvat åt Rodney.



The notebook ♥


Bikini!



WEHEARTIT - HM 129 KR/ 99 KR

Jag skrev innan i veckan att jag skulle haffa den här och den korallfärgade bikinin i några inlägg längre ner. Hittade dock bara den korallfärgade i söndags då jag var på jakt. Idag hittade jag den här också, den sitter som smäck. Gjort för mig, hehe. Så jag är mer än nöjd! Köpte även en till tröja från fin kollektionen från hm, men ska lämna tillbaka för den var för stor. fyi...

Jag och Felice har en hemlig plan närmligen om kollektionen som jag inte tänker berätta. Nu sitter vi här och chillar, ska kolla igeno lite samhälle, gå en runda och sedan mysa ikväll ♥

 


365 dagar













Har hållt på med matte stora delar av dagen, ganska jobbigt faktiskt! Orkar inte med matte längre, speciellt inte matte e. Har prov i morgon, fyi och psykologiprov. Har inte pluggas alls mycket på psykologin men den är förhoppningsvis väldigt enkel. Nu tänkte jag kolla lite hellcats, har liksom inte fått man dagliga dos av serier och annat tv skit, vilket är nödvändigt.

För er som undrar representerar bilderna något jag kommer göra inom snart framtid. De är tagna från vi hjärtar det, hehe.

Torsdag

Nyss hemkommen från skolan. Det blåste så sjukt mycket så att jag inte vågade cykla, cykeln hoppade och sånt, haha! Så nu tänkte jag sätta mig mer med lite matte, försöka göra lite tal. Sedan kolla igenom psykologin en sista gång. I morgon har jag alltså prov i psykologi a och matte. Förresten hade jag pitch i onsdags, fick mvg men den var ändå oseriös så :)



Jag ångrar att jag sa att han var ful, hehe

bilder



WEHEARTIT, FASHIONTOAST


update

Har nyss varit ute och konditionstränat med susanne, det blev 4 km powerwalk. Nu ska jag göra styrketräningen (lite övningar som jag gör på kvällen). Sedan blir det duschen för att efter det plugga lite psykologi och efter det ska jag sova. Eller kolla hellcats, hehe.

Tisdag

Hello bloggish! Sitter i min säng hemma halvjsuk och har precis kollat ett avsnitt hellcats. Nu tänkte jag sätta med mig min planering, måste börja strukturera upp och planera nu i slutskedet! Har väldigt mycket going on. Sedan är det väll bara att börja beta av. Kanske ska ut och powerwalka idag, vet dock inte om det är bra att göra det. Får helt enkelt höra med susanne.

Pinsamheter

Finns väll pinsamma saker som man verkligen inte vill ska hända en. Jag är dock sämst på att komma ihåg de allra roligaste händelserna bara såhär men hade några i huvudet jag tänkte dela med mig av.

1. När jag snackade med en kille skulle jag skicka konversationen till en kompis. Jag prt sc, men tror ni inte att jag råkar skicka till honom? P I N S A M T

2. Snackade även den här gången med en kille som jag inte orkade snacka med och sa "ska dra". Dock tänkte jag inte på att det var inne på facebook och jag är fortfarande online. Killen fråga varför jag fortfarande var det, woopsie.

3. I klassen frågar läraren vem som kollar på julkalendern och jag skriker ut "JA". Han menar såklart en skolrelaterad julkalender och inte Supersnällasilversara julkalendern. ojzan...

4. I Chioggia i Italien badade jag tillsammans med min bror. Efter att ha dragit av hans badbyxor på skämt ska han som alla andra killar hämnas gånger 10. Därför tar han av mig min bikiniöverdel och lyfter upp mig så att jag blottar mig för halva chioggias befolkning. That's fun!

Kommer dock inte på fler för tillfället. Men pinsamheter har jag varit med om!

Måndag

Hello. Köpte det vita linnet idag fast i den andra färgen. Kan visa sen! Nu tänkte jag vila lite, hur trött som helst. Kanske plugga lite matte sen också, eller psykolgi. Prov på fredag. Juste... har ni sett serien hellcats? Gillar den riktigt mycket faktiskt!



Nuffe ♥ - bild från en mycket mysig dag!


Shopping



HM

Hello. Har bland annat varit ute och powerwalkat med susanne och träffat michelle idag. Men jag hann även med lite matteplugg och shopping på väla. Jag köpte en fin, tunn kavaj, bikini och ett linne från hm. 299, 99, 129 samt 149 kronor kostade det. I morgon ska jag på jakt efter linnet fast i en annan färg (kolla arktiv för bild).

Sommar





Två grymt snygga bikinis från Hm som jag ska försöka haffa i morgon när jag och supermamsen ska en snabbis till väla. Idag har jag bara varit ute och fixa en massa, varit ute och gott och solat. Ikväll ska jag vara hemma och vila, hur trött som helst och i morgon ska jag till väla, träna och sedan kolla lite skolarbeten.

inspiration



LYNCHPINOFNOSENSE




be stupid


.

Hang me up to dry - Cold war kids

Fredag

Alla mina lektioner var inställda idag så idag spenderade jag min dag på Hamiltons förskola där jag vikarierade. Annars tränade jag i morse med susanne, framsteg! Sov typ två timmar efter att jag kom hem från förskolan, käkade och nu ligger jag i sängen och kollar runder efter studentklänningar. Tips?

RSS 2.0