knäppt

Var svintrött vid halv åtta och tänkte lägga mig. Gjorde det men somnade inte, kollade på film istället. Har fortfarande inte somnat och undrar vafan det är frågan om. Är man trött ska man kunna somna, punkt. Det är i allafall juni om 2 minuter! Hur sjukt är inte det?

Have fun.

lugg


Klippte lugg idag! Vad tycks?

cajsafelicia


Cajsafelicia

Ett test bara.

31 maj

Trodde det var juni idag men jag hade visst fel. Har suttit med biologilabben ett tag som ska in ikväll. Hade tänkt skicka iväg den för extra check nu, for your information. Sedan ska jag plugga matte, vill verkligen "naila" detta som Emma hade sagt, haha. Därför passar det inte att sitter vid datorn.

I morgon ska vi ha någon fotbollstunering, dock vet jag inte om jag kommer dra dit, känns väldigt ovärt. Speciellt eftersom jag inte ha idrott längre så har dem inget att bedöma där. Så vi får se, annars stannar jag hemma och pluggar lite matte, hatar matte d, svårt.

I natt sov jag oväntat 12 timmar. Mamma skulle egentligen väckt vid kl 9 (min mobil VAR ju borta). Hon väckte mig aldrig, vaknade klockan 11. Väldigt förvånat. Dessutom hade jag varken busspengar eller cykel så fick ta longboarden till skolan. Men det funkade! :D

Kämpe

En sak alla som känner mig vet om mig är att jag inte är någon mobil-nörd. Jag ringer för runt omkring 100 ynka kronor i månaden och är jämt och ständigt av med min lilla s800i eller vad det nu är för någon sony ericsson. När jag väl blir av med den bryr jag mig inte om att leta reda på mobilen eftersom jag har vant mig vid att vara av med den. Har men aldrig varit beroende av den, är man det inte nu heller. Jag har aldrig varit mobil-nörd, därför får jag aldrig mobil abstinens. I fredag fick jag för mig att jag hade tagit med mobilen till skolan, men tydligen hade jag inte det eftersom jag inte hittade den. Helgen gick och jag brydde mig inte om mobilen. Idag skulle jag hämta cykeln som hade stått på skolan över helgen. I cykelkorgen ligger min lilla s800i utan skal helt död. Min första tanke var "YES, äntligen en ny mobil!". När jag väl kom hem tänkte jag att jag ändå kan ladda den, om i fall att. Men sannolikheten att min mobil skulle fungera var ju inte stor eftersom det regnade hela helgen och skalet på min mobil är av. Men efter 5 minuter står det på skärmen att mobilen laddar precis på samma sätt som den alltid gör när jag blivit av med mobilen och ska ladda batterierna. Den fungerade alltså, vilken kämpe!

OBS! Kollade på google, det är inte en s800i, men något liknanade.

me want


Jag vill ha hennes kläder, jag vill ha hennes kropp...

theblondesalad.com as usual.

I ♥ topshop




/theblondesalad.com

Såg dessa snygga nitsandaler från topshop (tror jag), det liknar i allafall dem jag såg på topshop när jag var i köpenhamn. Hade dock inte pengar och kunde inte köpa dem, blev sur nu för de var jäkligt snygga.

Här är liknanade i svarta ♥

...


Ska snart åka ner till stan och hämta cykeln med pappa for your information. Sen måste jag faktiskt börja plugga litta matte.... Blööö

Nitar


Förra året köpte jag ett nitbälte från gina tricot på rean för 30 kronor. Jag gjorde om mina tråkiga gladiatorsandaler till ett par nitsandaler. Dock hade jag kvar nitar så idag gjorde jag en ring som hittade en liknanade på internet som jag blev jättesugen på att köpa, dock kostade den väldigt mycket (finns på shopbop.com tror jag). Så jag gjorde en liknanade själv. Dessutom ville jag ha ett nitarmband så hittade ett gammalt armband jag köpte på hm's barnavdelning för några år sedan tillsammans med Julia och satte på nitar.

Nu ska jag se gossip girl och sedan plugga matte d, prov på fredag.

Alexander wang


/shopbop.com

Ojsan, någon väska försvann visst där... Första lönen jag får ska jag köpa en alexander wang väska! Dem är grymt snygga och de kostar ändå inte en förmögenhet, faktiskt.


Snygga saker!


/revolveclothing.com

Give me. Skitsnygga saker, men vem åker till california om 25 dagar?


Varför blev det stor text? What ever, det var väll det jag skulle säga.

Part of where I'm going

Idag har jag varit och handlat massor och bytat klänningen jag köpte på gina tricot då den var trasig. Fick en likadan fast hel, wiho! Sedan pluggade jag lite, åt gott och sedan träffade jag Sara. Extremt mysig kväll med grillning, minnen och massor med skratt.

Lite bilder från idag:


















Vi grillade toffiee istället för masch-bla-bla-bla, hur det nu stavas, och det blev skitgott! Vi grillade även choklad/banan och choklad/chips. Choklad/chips smakade som popcorn choklad, weird. Jättemysigt i allafall och här kom en bildbomb av vad moi et Saras jour innehöll typ.

How do you sleep while the rest of us cry


Emma hade extremt fin outfit + frisyr idag!




Jacka Zara, byxor + skor hm, väska chapnlle.com, halsduk santi ds
armband marc by marc jacobs, lindex, ringar hm, lindex, gjort själv

Lite bilder från idag.

blood sample

Fysikprovet avklart! Det gick sådär, får väll se när jag får ut det igen, har faktiskt ingen aning om vad jag får. Tog med kameran idag och fotade, kanske lägger upp bild på dagens "outfit". Längesedan, orkar aldrig längre. Men kommer nog sen!

fmlife

................

Sex and the city 2

Hejsan!
Sitter med fysiken, slutspurten innan provet i morgon. Hade satsat "mycket" tid på franskan och inte så mycket på fysiken som jag egentligen bör göra. För oavsett hur mkt jag än försöker kommer jag ändå aldrig på mvg i franska. Så nu ska jag fortsätta med fysiken, andra provet i fy b i morgon.

Sedan ska jag och Emma fira att killer week är avklarat med en frapino på espresso house och bio på kvällen (sex and the city 2!!!). Skulle egentligen fira Frida som fyller 18 men har inge pengar att sticka ut + köpa kingstonpass för :( Så det får bli en annan gång :) Jag vann en biobiljett på skolan, så den används i morgon. Billigt och bra!

Nu ska jag fortsätta. Have fun-.







lite gamla, SUDDIGA bilder på mig. Kommer ihåg att jag var grymt nöjd med bilderna, hahaha... life change

Baby I want you


sann lycka...

tjing för andra gången. trött as hell :(

Perstorp

Hej!
Var med skolan i Perstorp idag. Det var väll helt ok, kunde varit bättre kunde varit sämre. Har pluggat lite fysik/franska idag. Har franska redovisning i morgon som är betygsavgörande och har fysikprov på fredag som jag egentligen måste få mvg på eftersom jag fick vg på mitt första och jag vill inte ha pressen att skriva mvg på alla proven i trean. (intresseklubben antecknar antar jag....)

Tänkte bara berätta att jag lever men kommer väll inte skriva fråns i helgen igen. Btw, har fått tillbaka min älskade systemkamera. Den är fixad! :)

C u

you don't know what love is


jag vill vara bruuuuun. Jag vill till usa nu :) dock vara 29 dagar och 43 minuter kvar!

Öronpiercing

 
/google.se

Har blivit supersugen på att pierca mig i örat som på bilderna. Dock vågar jag inte ta "vanliga" hål i öronen sedan för 5 år sedan då de växte igen för andra gången. MES! Snyggt är det i allafall och om det var smärtfritt hade jag haft dessa två just nu!

summer, where r u?


Just nu undrar jag vart sommaren är? Det är faktiskt nästan juni och jag har fortfarande inte fått chansen att sola ute i bikini (tur det iofs). Nu ska jag käka mat! Lyssna på denhär låten så länge:
Jack Johnson – Sleep Through The Static

Tjing

Matte C

Fick tillbaka nationella i matte c idag (tur att vi gjorde på ett annat sätt så vi slapp göra nationella idag!). Jag fick MVG och jag är hur nöjd som helst! Hoppades på mvg men förväntade mig vg (hoping for the best but expecting the worst). Fira gjorde jag genom att köpa lite nya nagellack! Hittade ännu ett som jag tänker köpa :)

Nu ska jag plugga fysik/franska. YIHAY!

asos



/asos.com

Bud på att klicka hem lite ringar och armband. Det första armbandet (med nitar) är ett jag har hetat efter hur länge som helst! Priserna ligger runt hundralappen/lapparna så det är helt ok! Synd dock att ringarna blir groteska efter 1 månad :[

Men det är det väääärt! Dock skulle det sammanlagt kosta 1 626,9 kr om jag beställde det jag VILLLL ha!

!

"Hoping for the best but expecting the worst"
Ett av mina favorit"citat"! Satt här och kunde verkligen inte komma på i vilken låt det är. Satt och sjöng för mig själv "hooooping för the best but expecting the worst, are you gonna drop the bomb or not" för att komma på i vilken låt texten är med i och sedan kom jag på att det var forever young av alphaville.  Extremt bra låt också för den delen :)


Emma och hennes grymt snygga jacka! Vart kommer den ifrån? That's a secret I'll never tell! Nä men kommer inte ihåg. Fin är den i allalfall. Var det juicy couture?


Opening for the best

Helllllo!
Suttit och läst på lite fakta om lite olika kemi frågor som jag och Emma har inlämning på i morgon. Tänkte sätta mig ner och skriva svaren på de olika frågorna nu så att Emma sedan kan kolla på dem. "intresseklubben antecknar" känner jag. Men när jag är klar med det jag skulle ha gjort i dag får jag den "är-super-duper-väldigt-duktig" känslan! c u!

btw, har engelska b nationella muntligt, svårt?

depend sommarkollektion


/depend.se

Måååånga fina färger på nagellacken till sommaren! Jag måste ha nr 163, 200 och ev. 199 men jag har redan ett mintgrönt så jag vet inte varför jag skulle köpa ett till? I tidningen såg nr 195 mycket mer turkos ut och då vill jag ha de också. MÅSTE köpa nr 39 också (vanligt svart) och 115 (plommonlila). Just nu har jag på mig depen 40 (djupblått)! Var bara tvungen att visa mina "depends-naggellacks-nummer" kunskaper.

tjing

standing in the light of halo


Ligger ner om ni undrar varför mitt huvud ser knepigt ut.


Ska snart gå och lägga mig. Har inte pluggat något i helgen och nu får jag ångest.

they bring me to you

Städade mitt rum nu också när jag ändå var igång. Dock måste jag faktiskt börja plugga, har ganska mycket till nästa vecka och jag har inte pluggat i helgen. Jag trodde detta skulle bli en killer helg där jag pluggade 24/7 hela helgen. Tydligen inte....


Arms of a woman

Har städat min brors rum nu, fyfan vad snuskigt hans rum är. Senast någo städade här var nog på 1900-talet. Kanske ska sticka och köpa ett par hörlura från fashion against aids. Dem är skitsnygga, hifi. Nä, nu ska jag städa klart peppes rum.... tjing

Amos Lee – Arms Of A Woman
Jack Johnson – Breakdown

stay with me


gammal bild... hittade på externa.

Kollade på sömnlös i Seattle, jätte bra film! Är jätte trött så ska ta och lägga mig nu. I morgon måste jag plugga eftersom jag inte har pluggat något i helgen och har grymt mycket nästa vecka, hatar nästa vecka.

Måndag: Franska inlämning
Tis: Kemi inlämning Metabolismen
Ons: Svenska redovisning
Tors: Franska redovisning
Fre: Fysik prov, biologi inlämning

Typiskt att ha allt de sista veckorna. Granska trögt om ni frågar mig. Hade info & layout redovisning i fredag, fyfan vad nervös jag var. Jag är aldrig nervös annars när jag ska redovisa. Men det var nog för att man hade övat in det man skulle säga och man fick inte tappa bort sig då vi i gruppen bara hade drygt 1 minut var.

wooops, glömde säga god natt :love:

fashion against aids

köpte en klänning därifrån idag. visar sen. nu ska jag sova, trött. tjing

-


Ska kanske dra till väla en snabbis för att se om fashion against aids har kommit dit! Bye

...

Suttit och pratat med mamma och peppe en stund där nere om massor med saker, jätte mysigt! Synd att man inte gör det oftare. Dock ska vi alla upp tidigt så nu fick det vara nog. Jag ska på extra matte i morgon eftersom jag inte fattar allt just nu :(

I morgon är det fredag! WIHO! Typ 10 skoldagar kvar!

*


/ginatricot.com

Hittade finfina saker från ginatricot. Väskan ska införskaffar och även ett par beiga cykelbyxor, behöver det under klänningar. Har bara hittat i svar/vitt från hm förra året, men i år fick de in fina färger på gina tricot för 70 kr. :)

Visste ni att jag max har 13 skoldagar kvar i skolan. Sista veckan åker klassen till göteborg i två dagar (tis, ons) på tors är det säkerligen bokinlämningsdag eller studiedag, det är det alltid och på fredagen är det skolavslutning.


Shopbop


/www.shopbop.com

Kikade in på shopbop och hittade extramt fina smycken. Ringen på andra raden nr 2 från vänster, armbandet på andra raden nr 1! Hade gärna velat göra en beställning, men eftresom priserna ligger på 1000 och uppåt har jag tyvärr inte råd och heller inte lust att spendera de pengarna på smycken. Tyvärr.

Kolla in resten av smycken, finns ett superfint påfågelarmband från House of Harlow (Nichole Richies smyckesmärke)

100519

Har precis gjort lite kemi och info. Skönt att få gjort massor. Har också varit ute och gått med Oakie, men tänkte ta en till runda med honom. Har också lite till att plugga, men det är franska och det tar max 1 h! Nu ska jag gå ut och gå med Oakie! Hade gärna tagit med mig kameran, hoppas den kommer snart!







Lite bilder från när jag och pappa var ute och gick förra året!

Acceptera cyklister, vi är bra för miljön!

Jag har länge varit extremt irriterad på folk som inte fattar att det finns cyklister i Helsingborg. Jag har cykelavstånd till skolan och passar på att cykla eftersom det är snabbaste sättet förutom bil och dessutom extremt fin cykelväg till skolan genom "kusten". Dock verkar folk inte fatta att det finns cyklister i denhär stan. Var dag stöter jag på folk som går på cykelvägen även om den är MARKERAD med cyklar och av asfalt, så svårt att ställa sig 1 meter därifrån? Dessutom stör jag mig på alla bilar som bara backar rakt ut i vägen när vägen är tom av bilar, vi cyklister då? Det är inte ovanligt att jag vejar för bilar. Dessutom öppnar bilförarna dörrarna utan att se sig för!

Var bara tvungen att skriva av mig det, haha! Var extremt irriterad över detta "ständiga problem". Gjorde lite info idag och ska sätta mig med kemin nu. Om jag hinner ska jag göra klart franskan också så har jag bara biologi och fysik kvar till nästa vecka, GOTT!


Jag förra helgen eller något.

Jobbigt läge.

Hade precis tänkt lägga mig ner och titta på Happy valentines day då jag kom på att jag har jätte stor historia läxa + svenska novell redovisning i morgon som jag helt hade glömt. Fick sätta mig och göra det tills nu. Skönt att i allafall ha gjort det då jag vet att våran lärare alltid kollar oss genom att ställa frågor inför klassen. Jag vet också att mer än hälften av klassen aldrig gör uppgifterna...

Jaja, nu ska jag i allafall börja se lite av valentines.... pallar dock inte se hela. tjing

tisdag

Helt slut efter skoldagen. Massor med arbeten som ska in nu de sista veckorna. Nästa vecka har jag prov, redovisningar, inlämningar m.m. så det bara skriker om det. Bara man börjar i god tid är det nog ingen fara.

Tänkte visa ett skitcoolt smycke från bonadrag:

/bonadrag

Finns riktigt snygga/coola smycken där. Speciella också för den delen :)

Feather ring

1. Min dator låter jättemycket och ryker, woops
2. Min inlägg försvann, fuck blogg.se + min dator
3. Skriver inlägget mycket snabbare för pallar inte sitta 30 minuter ingen med ett inlägg...

så, tänkte visa mina nya ringar jag har gjort i förra veckan och idag. Det var ungefär mission impossible och jag misslyckades en aning. Dock fick jag ändå fram en ring av min idé jag berättade om.


Gjorde en liknanade fast mindre, såhär ser den ut:

Tänkte göra en likadan fast spegelvänd, kan man använda dem brevid varandra om du fattar.

Förlåt för usla bilder, kameran är på lagning, fick använda kära mobilen min.

Hittade dessutom en grymt snygg fjäderring, denhär! Sök på google på "feather ring" så kommer det upp jätte många tips på hemsidor som säljer fjäderringar. Dock är de flesta i riktigt guld och silver och kostar runt 1000 och uppåt. Inga roliga summor för en liten ring inte.

Godnatt!

Paper planes

Mia – Paper Planes

Sick and tierd

Har suttit med info & layouten hela dagen, nu får det fan vara nog. HATA! Hade varit bra om jag inte var sjuk så jag kunde sticka ut och springa, hade behövt det nu. Nu är det bara 4 veckor kvar!!!!!!! Dessutom kommer antaligen min kusin från stockholm Linn hit precis efter skolavslutningen så ska vi hitta på riktigt roliga saker! :) Längtar! Var hos henne i påskas och då hade vi riktigt kul, dessutom ska jag upp till henne i sommar också! Kanske hälsa på mina andra kusiner också då, Emma och Hanna. Nej, slutsnackat om det.


Den dagen jag sökte in till procivitas, ganska sent om man kollar datumet. snygga naglar också...

Information och layout

Sitter på fiket i stan och pluggar information och layout tillsammans med min grupp. Dock hade jag gjort ett jättefail och inte använt mallen jag skulle använda och fick göra om mina två inlämningar. De är i allafall klara nu så det är skönt.


Bild på mig och Evelina från i fredags då vi skulle på maskerad. Evelina var "Batman" och jag var catwoman. Busschauffören kallade Evelina dum som sa BatMAN istället för Batwoman och sa till mig och inte piska med min catwoman-piska. wierd.


tierd

Suttit med info hela dagen och nu orkar jag inte mer. Gruppen har gjort en killer affärsplan! De jag gjorde ser skitfult ut, men det får tydligen inte designas, varför har man med det i en info&layout kurs då? Whatever.


Fashiontoasts (fashiontoast.com) grymt snygga skor! Give me!!!, speciellt d&g wedgesen 4:e från vänster längst upp.

KM Rii


/KM Rii

Extremt snygga armband från KM Rii. Det görs grymt snygga väskor också, finns dock inte på hemsidan. Sök på google! Som sagt, har du några tusen över får du gärna köpa dessa armband till mig, jag skulle bli ganska glad :)



Nelly.se


Jag köpte en neckbag från ginatricot för ca 1 månad sedan som dock är ganska klumpig och tung. Hittade denhär på nelly.se som jag tycker ser väldigt praktisk och lätt ut. På tal om nelly, kolla vad snygga smycken:

Blir så jäkla sugen på att beställa hem i princip allt... Funderar på att beställa hem något eller om jag helt enkelt ska försöka gör ett eget armband liknanade dess? Have a few ideas ;)

I want u so bad



Gå grymt snygga skor att det inte är sant! Min kusin har två par liknanade och var gång jag är hemma hos henne sätter jag på mig hennes Louboutin skor. Skorna ovan kommer i allafall från webshop.nathalieschuterman.com. Du får gärna köpa dem till mig om du har några överblivna tusenlappar tack!

WOHO!

Fick nyss mail från Kjerstin, en bekant till familjen i USA. Hon har i princip planerat vår usa så vi hinner göra så mycket som möjligt och besöka så många bra platser som möjligt! Egenteligen skulle vi bara till LA, San Fransico & New york men nu kommer vi åka till San diego, boston, new england o.s.v. också! Vi kommer hyra bilar, åka runder och jag kommer fota bilder as hell!

40 dagar kvar!!!! Har sparat massor med pengar så jag kommer shoppa jättemycket, uggs, converse, forever 21, ringar m.m. muuums!

forever


/forever 21

Denhär ringen fanns på forever för typ ½ år sedan och jag vill ha den!!!!!

#22







/christeric

Grymt snygga kläder så att det inte är sant. Plus har hon en kropp som bär upp den grymt snyggt. AVIS

OBS! Om länken inte funkar är fullständiga adressen christeric.blogspot.com ♥

lördag

Igår var jag på maskerad, 18 års fest i Helsingborg. Jag var klädd till catwoman då det var tema superhjältar/superskurkar. Jag la inte ner en krona på outfiten utan tog vad jag hade. Catöronen gjorde jag av ett rosettdiadem, lackleggins hade jag gamla från 70-talet, som piska fick jag låna grannens ridspö som jag fäste ett skärp på, istället för mask målade jag svart runt ögonen o.s.v. Det blev faktiskt jättebra och ingen gissade fel!

Dock var det jobbigt för precis när jag skulle lägga mig, hade suttit vid datorn, så fick jag världens värk och jag kunde inte somna. Det gjort så HIMLA ont, dessutom blev jag kallsvettig och vaknade flera gånger under natten. Jag vaknade en gång och hade så ont så jag var tuvngen att sätta mig upp, det var jätte obehagligt. Samma sak hände förra gången jag drack, har någon någon aning om vad det kan bero på?


En tröja som jag bara måste ha från Hm's against aigs collection 2010 - släpps i slutet av maj!

Check!

Nu har jag fått mina studiebidrag och fixat så de kommer direkt in på mitt konto. Jag har fixat med kameran (rip) och en massa annat. Tog mig 5 timmar, phuu! Nu ska jag snart göra i ordning för det kommer lite tjejer hit ikväll, mysigt mysigt :) Ha en bra fredag allihopa!


Gammal bild från mangetiden :love:

Ärenden

Idag ska jag och mamma ut på ärenden. Jag ska se om jag hittar en ring och fixa med den ringen jag själv skulle göra som jag berättade om. Väntar bara på att mamma ska vakna, fast snart går jag faktiskt och väcker henne, hehe. Ikväll ska jag på maskerad, 18 års fest. Man ska vara utklädd till en superskurk eller superhjälte och jag har fortfarande inte fixat min "kostym". Illa illa.

Nej. time to go. thing!

Mys


/ http://www.pamelalovenyc.com

Har varit med Sara hela kvällen. Vi kollade film, drack liter (och då menar jag liter) med te. Vi målade naglarna, visade snygga smycken och pratade en massa. Dessutom planerade vi lite, men det är en heeeemlis! Hehe

God natt :love:

Sara

Ikväll ska jag umgås med Sara, det var längesen vi gjorde det! Sen har vi också bestämt att vi ska ta igen all missad träning men eftersom jag fortfarande är ganska förkyld får vi vänta tills nästa vecka! Ikväll är det mys och sånt som gäller.

Ha en superfredag alla goa o glada!

ring

Igår när jag mös med mamma och film kom jag på en bra idé till en ring. När jag vaknade gjorde jag ringen och den blev skitsnygg! Visar bilder sen, vet dock inte hur då min kamera är sönder :( Sedan kom jag på en ännu bättre idé som jag inte har gjort ännu eftersom jag inte hade just den berlocken hemma. Men på måndag ska jag sticka och köpa den och se om det funkar och blir snyggt! Bilder kommer inom kort!



Mina favoriter från cocoo!


gojane, jc





gojane/jc.

jag vill haaa!

mysss




Gamla bilder som jag hittade på datorn, typ från i vintras. Jag ska sminka mig på ett liknanade sätt på fredag, även om det inte syns att jag har smink, haha!

Har pluggat tillräckligt idag! Har gjort grymma info&layout framsidor till affärsplanen. Så nu ska jag och mamma ta och mysa till en gosig film, tips? I morgon ska jag dra till väla med pappa har JAG bestämt och fixa min kamera (väla har öppet till 18). Sen vill jag inom hm, Rebecca din ring var grym!

Nu ska jag mysa. Hejdå!


Värsta dagen i mitt liv...

Min älskade systemkamera gick sönder idag :(:(:(:(:(:(:( Usch! Sån tur var har jag försäkring så jag behöver inte betala något. Men måste lämna in den snabbt så att jag kan ta med den till usa! 43 dagar kvar!!!!!!!! Längtar som fan!!!!


förresten har jag sökt patent på denhär tatueringen........

tisdag

Kom nyss hem från skolan, satt med nv klasserna och kollade dh. Vi hade nv kväll ikväll och temat var att klä ut sig till "mig om 10 år". Jag och Evelina blev Desperate Housewives såklart! Jag var Gabbie och Eve var Bree. Nu ska jag ta och sova, vi hörs i morgon.

svenska hollywoodfruar

Hej igen!
Har suttit hela dagen med designen och försöker nu göra en horisontell meny i någon timme men den vill sig inte. Hela min meny blir helknäpp hela tiden vilket jag inte vill :( Ska försöka fixa den sen men orkar inte just nu. Ska se svenska hollywoodfruar strax. Är det säsongsavslutning? Eftersom det skulle vara sån reunion idag? I allafall tänkte jag bara ändra teckensnitt i bloggen innan jag slutar för idag. Är inte nöjd över huvud taget med bloggen ännu. Funderar på att göra om den helt från början för det känns som om stilmallen och kodmallen inte mår bra med massa testgrejen jag har hållt på med. Bör skaffa en testblogg så mycket som jag experimenterar med bloggen.



måndag

Haha! Jag missade att vi hade inställd franska idag och kom till skolan 1 h för tidigt. Dock tyckte vår lärare att vi skulle ha franska ändå (?) och jag var den ända. Ganska läskigt att sitta där ensam, men jag överlevde, haha. Sedan hade vi matte och fysik.

Jag har börjat på någon diet som mamma gav mig där jag ska skippa potatis (det är inte GI). I 2 veckor dock, men det är i allafall alltid något. Nu ska jag vila eftersom jag fortfarande är förkyld och vill få bort det äckliga viruset. Blir ingen träning ikväll.


Snygg halsband från hm för 80 kr.

blacknwhite









Fun 1. träden
Fun 2. ballar av stål
Fun 3. Jag lurar er just nu, hehe

I know U want it









Jak&Jil, carolines mode, stockholm streetstyle, fashiontoast. give. Snart blir det pizza, från La Pizza :] Mums

Btw. NÅGON SOM VET NÅGON KÄNDIS SOM KOMMER FRÅN LUXEMBURG?

#21




/Copenhagenstreetstyle

I princip som Stockholm streetstyle fast i köpenhamn. Fast jag tycker de fotar med unika/udda stilar i stockholm.

Beroende

Denhär veckan har jag varit beroende av:
1. Försvarets hudsalva (mina läppar är 24/7 insmorda i försvarets hudsalva)
2. Ramlösa
3. Internet

Denhär veckan har jag saknat:
1. Godis
2. Min longboard :[
dock har det varit dåligt väder, så jag hade nog ändå inte kunnat åka longboard, såvida jag inte vill förstöra den vilket jag inte vill ;)


Jag försöker åka longboard i kilklackat, det resulterade i en väldigt vinglig Cajsa. I och för sig är jag inte mycket mer stabil utan högklackat, men anyway.

Felice?


Om du ser detta så vill jag bara säga att jag har hittat en hemsida för dig Felice. Sök på "the great frog" på google. Den är från london, tror det var "thegreatfroglondon.com". Där är i allafall smycken du kommer gilla :] Kanske någon annan också?

zzz


INGEN CHARMING BILD PÅ MIG INTE!!!

På vänster hand: 1. nitarmband lindex - finns inte kvar i svart/silver, finns dock i rosa/guld, svart/guld, vit/guld och kostar 39 kr 2.marc by marc jacobs armband 3.armband från lindex - finns inte kvar i endast svart för 39 kr men har kommit i svart/turkos, svart/blå, svart/vit och kostar 69 kr 4. Stor ring från Hm kostade bara 29 kr och finns kvar! 5. Korsring gjort själv Har gjort den på en gammal pilgrimsring som är i silver, så av den får man inte gröna fingrar! 6. Nitring gjort själv - tog niten från ett par leggings.
På höger hand: 7. Kordarmband gjort själv 8.nitringar från lindex - finns i 5-pack för 49 kr men de blir rosa jättesnabbt och man får väldigt gröna fingrar. Finns i silvriga eller 2 silvriga, 2 guldiga och 1 svart 9. Silverring från MOI (UF-företag, inte jag) 10. Ring från hm - köptes för nästan 2 år men ringen på andra hanaden (nr 4) är gansla lik :]

För er som ville veta lite... Pappa är iväg för att se om han hittar några bra halstabletter (inte sådana man äter för att dem är goda, haha) och köpte frallor. tjing.


home made

Efter att ha städat huset och stora delar av rummet känner jag med bättre. Fast det är nog för att jag tagit alvedon och diverse förkyldnings/ont i halsen/öm i kroppen piller. Min kompis, Emma, som är i Stockholm och kollar på Lady Gaga just nu rignde för någon minut sedan när Gaga sjunger "I'm you biggest fan I follow you untill you love me..." som är min favorit. Hennes uppträdande på mtv video music awards 2009 när hon började blöda.

I allafall tänkte jag visa lite smycken jag har gjort/köpt idag, igår, i veckan...

Armband jag gjorde själv, nyss


Armband jag gjorde nyss


Örhängen jag gjorde igår. Gjorde även ett par till Felice, fast med riktiga örhängen (de på bilden är clips)


Armband jag gjorde igår


Ringar köpta i onsdags/torsdag (den till höger för 2 år sedan). Från vänster: Gina Tricot 69 kr, Hm 29 kr, Hm 39 kr


Örhängen jag gjorde igår (precis likadana som korsen fast med peace)


Armsmycke jag gjorde häromdagen.

Det var lite bilder. Ha en fortsatt trevlig lördag, speciellt Emma och Amelie som är i stockholm och ser lady gaga!




Don't look back in anger

♥ Riktigt bra låt - Oasis – Don't Look Back In Anger (live version)


Jag igår.


100507













Liter bilder från igår.

Började dagen med nationella som gick bra för att vara jag. Jag är väldigt dålig på engelska och trodde jag skulle gissa på 90 % av frågorna. Gissade på mycket, men gick bättre än förväntat. Sedan hade vi matte (tjejerna, killarna var på någon båt). Till lunch blev det schnitzel, supergott! Efter lunchen gick jag och Felice på stan. Jag köpte lite berlocker m.m. på pärlgården och ett smyckesställ eller vad man ska kalla det (som ringstället fast 6 gånger större typ).

Sedan drog vi hem till mig och chillade. Vi stack sen ner till stan för att äta middag, det blev bomb. Jag tog en kebabtallrik och Felice tog en kebabrulle. Sedan kom Peder och hämtade oss och vi drog till hemmakväll. Vi hyrde en asdålig film och köpte godis. Kommer inte ihåg vad filmen hetter men den handlade om någon nyårsflört. Sedan flummade vi en massor för att vi var övertrötta. Sedan vid 12 tiden tog vi en nattrunda med hunden, ganska lång mysig runda. :)

sjuk

Usch, har blivit sjuk. Min hals gör fruktansvärt ont, så jag sväljer helst inte i onödan. Min näsa göra ont att andas in i för halsen gör ont när luft kommer. Min ena näsborre är igentäpt och ur funktion. Jag kallsvettas = feber-

Jag som trodde detta skulle bli en skönt helg :[ Har i allafall fått internetbank nu!

Btw. Måste berätta en väldigt nördig sak Felice sa igår. Vi var ute en runda med Oakie, Oakie drar alltid så himla mycket. Felice säger då "Att Oakie aldrig kan gå normalt, undrar hur mycket ATP han har?". Hahahahahaha! ATP= energibärare för er som inte är tillräckligt allmänbildade. :)

felice in action

Sitter och kollar lite dator nu innan vi ska se på film :) Hejdå


hahahaha, det vita osynliga molnet bakom trädet är felice på longboard (lång slutartid).

köpenhamn i efterskott




Bilder från köpehamn.
Bild 1: Emma, Rebecca, Alya och jag
Bild 2: Sofie, Emma, Jag och Rebecca


Mysig dag!

torsdag


Bonjour mes copinesss!!

Har nyss kommit hem från skolan. Helt vanlig dag med helt vanliga lektioner. Jag tycker inte om franska någonstans och jag faila totalt på muntliga idag. Fast jag får skylla mig själv då jag inte förberedde något typ. Jag tror det är ganska stor risk att man tappar bort sig då.

Snart ska jag dra och jobba på HIF med disa. Alltså, det finns så knäppa människor att jag dör. Jag gillar inte det. Men att jobba annars är kul :) Förra lönen åkte jag till London för. En av de bästa resorna någonsin. Denhär lönen kommer ju gå till usa.

Hejdå. Hoppas ni gillar ett meningslöst inlägg........

långklänning


/amlul.com

Köpte en liknanade klänning idag :] Från divided på hm för 99 kr. Dock haffade jag den sista som fanns kvar i stan/på väla och var i storlek 42. Dock är det bara bra för då blir den pösig som jag tycker långklänningar ska vara. Som på bilden typ.

Twentyone


/forever21.com

Kolla in deras nya ringar. På tal om ringar köpte jag 2 st idag. :] En från gina tricot (dock väldigt plastig) för 70 kr och en från hm för 30 kr (!!!).

Colorblind

colorblind ♣

Min nya spellista :]

Forever 21













Såhär ska alla mina bilder se ut sen när jag kommer hem från usa. Bilderna kommer från forever21 där jag förövrigt hittade en supersnygg ring nu, denhär. Har haft lite ringfetish som alla andra, speciellt när det gäller kors och turkos. Denhär innehåller både och!

#21


/Almasrunway

Gick bara in på bloggen som hastigast idag. Tyckte dock hennes blogg verkade väldigt bra. Dock hatar jag devote då man inte kan kopiera bilderna. Annars brukar jag kopiera bilder, ha ett album för att sedan visa här (länkar bloggen vars bild jag tar såklart!). Det kan man inte med devote, tråkigt nog.

****




Denhär låten (Saves The Day – Freakish) går på repeat för fulla muggar just nu. Här kan ni lyssna på andra låtar från dem, Saves the day.

Tänkte fixa en super myslista :]

tre jag

Jag fryser
Jag vill sova
Jag vill ha sommarlov





Bilder från i söndags. Moi et felice

Longboard

Igår åkte jag och Felice lonboard mestadels av dagen. Jag blir aldrig trött på det. Vi åkte först på gatan med Oakie. Sen drog vi till Hemköp med Oakie och longboarden. Sedan käkade vi gott och efter det gick vi på bio, så Kick ass. Sedan åkte vi l4ongboard ner till havet och såg solnedgången. En superbra dag med en super tjej <3.


Felice och min älsklingshund.


Knäpp hund.


Sooool!


Oakie et Felice.


Jag på min älskade longboard Långben.


c00ling

Fler bilder lägger jag upp senare idag. Blir lite mycket annars :]

Söndag

I helgen har jag inte gjort något ansträngande. Jag har inte tränat, jag har inte pluggat. Jag har kollat filmer, käkar godis och mysat. Felice är här nu :] Vi har åkt lite longboard, käkat och just nu ligger vi ute på altanen och solar. Dock tror jag inte solen tar så mycket nu... Nu ska jag fortsätta mysa.

...

Orkar inte lägga upp bilder. Men jag köpte i allafall ett par nya byxor idag (som jag skrev om innan). Kommer från hm, divided tror jag och kostade 300 kr. Chinosliknanade oversize om det säger er något...


Mitt nya "ringställ" eller vad man kallar det.

Juste en "kul" grej. Jag kollade på Thomas sabos alla berlocker och räknade ut hur mycket det skulle kosta om jag fick alla mina berlocker jag ville ha. Sammanlagt skulle det kostar nästan 10 000 kr vilket är psykade pengar om man kollar till antalet (ca 10-20 berlocker).

VELA.

Idag var jag tillsammans med mamma på väla. Vi shoppade en del. Jag fick med mig hem ett par chinos typ, 2 tidningar och godis. Mamma fick ett thomas sabo halsband, 2 odd molly tröjor och en hunky dory tröja (jag kommer låna!). En av odd molly tröjorna är en jag har kollat på hur långe som helst men den var för dyr för att jag skulle köpa den så mamma köpte den i en "liten" storlek så att jag också kunde låna den :]

Sen har jag och mamma bestämt att vårat nya liv börjar på måndag för vi var tvugna att köpa godis och onyttigt idag för det är renigt. Hehe, vi är knäppa. Dessutom fick jag lösnaglar hem, vet inte om jag ska prova dem eller om jag ska måla med mitt mingröna naggellack.

Nu ska jag kolla fame. Have fun!

...

Hej!
Kom hem från Sara för ca 1 ½ timme sedan. Vi åt efterätt och pratade hela kvällen, jättemysigt. Har sedan kollat in fashiontoast arkiv för typ 11:e gången. Hittade denhär bilden:


/fashiontoast.com

Grymma va?

RSS 2.0