Stockholm

I morgon sticker jag till Stockholm för att träffa min nästkusin Linn som jag berättade om tidigare. Jag kommer dock bara stanna tills söndag. Tar tåget upp i morgon, kommer dit vid 12. Får se vad som händer. Vi har inte planerat något förutom att vi ska se på film i morgon. Shutter island ska det blir!

Random pics.

Nu kan jag äntligen föra över filer från mobilen till datorn! Yeah, inte bästa kvalité, men det kan vi leva med.


Min födelsedag för 1 år sedan (fyllde 17).


Felice när vi var ensamma på skolan!


Salem Al Fakir i somras.


Jag när jag och felice var ensamma på skolan. Här är vi inne i köket.


Emma på vallåsen!


evelina= full


Min blogg (:


Gamla matrester i skolans kök, DET STANK!


Min och felice bänkplats på engelskan, hehehe. Det syns inte på bilden, men vi hade verkligen satt vår bänk i mitten av klassrummet.


Jummie.


Jag på skolan och våfflor (jag åt massor!!!!!!)


Felice någon gång, har ingen aning.


jag och felice för 1½ år sedan. När vi träffade goa göteborgare och stockholmare. Rolig kväll det!

Fler bilder kommer vill jag lova!


Bilder från förr


Jag, kusins kompis (Hanna), bror Petter och kusin Hanna.


Peppe & Jag


H A H A !

Bjuder på några roliga bilder på mig när jag var runt 4 år tippar jag på. Min morfar är jättebra på att fota och han är väldigt bra på det också! Därför har jag och min bror många fotoalbum fyllda med bilder från vår barndom. Det betyder mycket för mig! Det är en annan femma och bilderna inte alltid blir lika charmiga (bilderna ovan), h e h e !

Kan ni se detta inlägg? Jag kan inte, skumt.

Jobbigt.

Det andra misstaget funkade inte, detta kanske funkar. Jag kunde i allafall se det. Alltså ni anar inte hur jobbigt det var att göra denhär videon.... Usch



Om ni inte kan se det är NI lyckligt lottade. nej men då kan ni gå in här.

Sunny


/ur akrivet våren 2009 ©

En liten härlig spellista darlings - Alicia - element of freedom.

Var ute och gick med mamma idag i det vackra vädret. Snart börjat sommaren komma! Det blir verkligen varmare för var dag som kommer. Idag kunde vi till och med gå i tröjor istället för jackor, verkligen "framsteg". Vädret gör mig så glad och på tors åker jag till Stockholm. Skönt lov, minus proven och inlämningarna efter lovet.


OH NO.

Inlägg raderades. Kan publicera ett av dem igen:







/amlul.com


Vad yrar jag om? Detta inlägg hade inte alls raderats, wooops (!)


Zara

Jag hittade min skor som jag har letat efter på internet. Zaras hemsida funkar inte på min dator så jag har varit tvungen att leta på olika bloggar efter mina älskade skor från zara. Det är wedges, lite chol'e inspirerade, såhär ser dem ut:

/ karen-wheredidugetthat.blogspot.com

Det är de första paret, men dem är mycket snyggare i verkligheten! Nu blev jag så himla sugen på att köpa dem ändå, kostar ca 1400 kr. Vad tycker du?

FIX IT!

Idag vaknade jag vid 11-12 tiden och stack iväg på massa ärenden med mamma. Vi fixade pass och till skillnad från 99% av alla som tar pass och ser ut som brottslingar gjorde inte jag det, thank god! Dock blev det ingen bra bild, men men. Sedan fixade vi lite annat, hämtade ut tågbiljetter till stockholm, åt lunch, lämnade tillbaka en trasig hunky dory blus och försökte fixa mina ray ban wayfarers, tror dock dem inte går att laga. Ena bågen bröts och försökte limma, men det såg inte så stabilt ut senaste jag kollade in dem... Rip.

 
Jag med mina wayfarers i Kroatien i somras.

Facehunter


/facehunter.blogspot.com



okej...

Nu ska jag ändra min design för den ser förjävlig ut. Ha en bra dag...

Stockholm!

Igårkväll bokade jag och mamma tågbiljetter så på torsdag morgon sticker jag upp till stockholm för att hälsa på min nästkusin Linn. Det ska bli kul! Senast vi sågs var på jullovet tror jag. Det ska i allafall bli skönt att åka från Helsingborg ett tag och få träffa Linn :)



Nu ska jag vila för jag mår as illa och ska jobba ikväll. Jobbigt :(

28 mars

Har varit med Felice hela helgen och inte gjort ett skit, varit väldigt skönt faktiskt. Trots lovet får jag jävla ångestkänslor med skolan, jag orkar inte med mig själv. Ska strax ät och ikväll ska jag ut. Träffa lite kompisar och så, det ska bli kul! Speciellt då jag som mest varit ute 1 h (promenerade i 1 h och 15 minuter med Felice igår)denhär helgen.

 
Några små mongobild på mig (:

Måste kiiiila, puss...

Alfapet

Sitter här och spelar alfapet med Felice som så gärna ville spela det. Vi såg nyss filmen the hottie and the nottie som också Felice gärna ville se. Har sedan sett den och vet att den suger (tycker jag i allafall). Det tyckte Felice också. När vi har spelat klart kommer vi väll antaligen dra ner och käka något...







Någon bild, bara för att designen suger....... Ha ett trevligt PÅSKLOV för er som har det!

-

Hum.. just nu har min blogg väldig ful design (HEADERN!!) = jag kommer inte palla blogga. just so u know.

!






/amlul.com/

Jag vill vara henne. Btw är klänningen på sista bilden från McQueen, r.i.p.

Sol!

Vädret har varit kalas idag, hoppas det bli lika fint i morgon. Solat halva dan idag och jag njuter som aldrig förr. I morgo har jag bara 3 lektioner, sedan ska jag äta lunch med pappa på stan, mysigt.


Jag, Felice, Bex & Eve.

@

Jag blir galen. Försöker leta upp när röda mattan premiären av Eclipse i Los Angeles är men jag hittar verkligen inget datum just nu. Innan fick jag reda på att det var den 10:e juli, men sedan fick jag reda på att det filmen (bio) släpps redan 30 juni. Jag blir galen!

Jag och Felice sitter ensamma på skolan.

Nu gick de sista och nu är det bara jag och Felice kvar i skolan. Sitter i tott (?) där vi ska ha lektion i morgon bitti, hehe. Ganska coolt! Snart ska vi ringa Peder som kommer och hämtar oss så ska vi ses DH hemma hos mig och sen Balla av stål. Älskar denhär dagen :) 

Oakie

Jag är hundvakt just nu till min Oakie. Vi har varit det är ca 3½ månad och kommer vara det tills sommarlovet. Vi har passat Oakie en gång innan i ett halvår och jag verkligen stormtrivs med honom. Ni kan se i arkivet 2008 där jag har en massa bilder på honom, men tänkte visa lite till. Från idag då Oakie goes bananas.






H E H E H E - Snygging


...



Optimisten inom mig talar då jag fick för mig att jag inte skulle spendera mer än 800 kronor innan sommaren (spara till usa). Jag tror nog att jag har spenderat den summan dubblet upp, och det är inte inkluderat kläder. Som jag nog har spenderat tredubblat. Det är för detta året. Hard work Cajsa...

Usa

Om ca 3 månader åker jag och mamsen till usa. San Francisco, la och new york. Tänkte bara se om det är någon som har någon aning om vad man ska göra där?

Känn dig inte träffad EMMA! Saknar dig!


4th and bleeker



/http://4thandbleekeragency.blogspot.com

Jag hade inte sagt nej till hennes byxor, skärp... kläder och framförallt hade jag inte sagt nej till att ha en sådan kropp. Antar att jag får börja träna... Godnatt.

Stockholmstreetstyle







Bilder /stockholmstreetstyle.feber.se.


.





Just nu är jag med Felice. Skulle egentligen ut ikväll tillsammans med Ida, Kajsa och några andra. Men på grund av att jag blev sjuk så var jag tvungen att chilla och hur gör man det bäst om inte med Örjan.

Tjing


730 dagar

För 730 dagar sedan såg jag ut såhär:
image925

image983

image971

Lilla fjortis Cajsa, alltid lika "trevligt" att kolla på. Observera att det står massa knäppa saker med röd penna på sista bilden, kan dock inte läsa vad jag/någon har skrivt, något mad Day ser det ut som. 1000 spänn att ingen kan läsa set. Kanske sunday? Whatever....

Luuuuugggg


HAHAHA!


Lugg eller inte?



Ska färga håret i morgon och blev av någon konstig anledning sugen på att klippa lugg.


1301

Detta är mitt ettusentrehundraförsta inlägg, coolt va? Jag är hemma och är sjuk, har ingen aning om vad det är med mig. I veckan hade jag en teori att det var en parasit som hade börjat äta upp min hjärna, dock hoppas jag inte det stämmer.

På tal om sjuk. För typ 3 år sedan hade jag också skrivit i bloggen att jag var sjuk och la upp en bild på mig som jag hade tagit för kanske 2 veckor sedan. Jag får en kommentar "Oj, men ser att du är sjuk :(" typ, grejen är den, jag var inte sjuk på bilden. HAHA!


Header

Vet någon om man kan ändra headern kategorimässigt. Så när jag trycker in på en kategori kommer en header upp och när jag trycker på en annan kategori kommer en annan header upp? Någon vänlig själ som vet hur man gör?

Sen vill jag bara säga, Svenska Hollywood fruar och Desperate Housewives är mina två favoritprogram -housewives, hemmafru... ser ni vart det leder?



Knepig bild, men whatever. Ni bör kolla in fpihlsgard.blogg.se. Min bästis blogg!

m is for music.



Muuuusic. Några låtar som är riktigt bra, som jag blev sugen att lyssna på.

1. U2 - Sunday bloody sunday
2. Milow - You don't know
3. OneRebulic - All the right moves
4. Green day - 21 guns
5. Eskobar - Someone new
6. Daniel Lemma - If i use to love
7. Counting crows - Colorblind
8. John me - Love is mu drug
9. Grizzly bear - slow life
10. David bowie - life on mars


Varför publiceras inte detta inlägg? Skrev det för 20 timmar sedan, haha. I allafall tänkte jag lägga till 3 låtar på musik som jag lyssnar på nu:
11. Salem Al Fakir - Keep on walking (HAN BORDE VUNNIT!!!)
12. Ola - Unstoppable (älskar pianot mellan refrängerna)
13. Edward Maya - Stereo love


HIF



På bilden ser man lilla jag i går ikväll då jag inte hade något att göra. Idag firade jag Ida med brunch, mycket mysigt. Grattis igen! Sedan stack jag och Disa och jobbade på Hif. Dum som jag är glömde jag att ta med mig platta skor så fick gå hem i högklackat, det var väll 4 km. Har blåsor på fötterna nu också, inte nog med det, skorna är för små. Yez...

Nu ska jag ta det lungt, lyssna på musik och kanske klura ut några kluriga matte tal, vi får se vart eftermiddagen leder. Ha en trevlig kväll guys. Juste, tröjan på bilden är ny, kommer från hm och kostade 99 kr!!! Billigt och bra!

....



I morgon börjar jag jobba på HIF igen tillsammans med Disa. Men innan dess ska vi till ida för att fira hennes 18 års dag (Grattis!!!). Sen blir det plugg på eftermiddagen, matte. Har prov på fredag och jag har bankat in att jag inte kan någoting så jag får väll se om jag underskattar mina "matte-skills" or n o t.


Godnatt again.

Melodiiii



Varför är det alltid "dåliga" låtar som går vidare i melodifestivalen? Det stör jag mig på. Jag tycker Salem Al Fakir skulle gått vidare, hans låt var super och han själv är super. Sån energi han utstrålar till skillnad från Anna, enligt mig. Sen tycker jag Olas låt var bra! När jag satt det och kollade på melodifestivalen "slog det mig" att jag har "rört" 3 av alla som framträdde och sett 4 av dem live. Jag har "rört" Darin, kramat Ola och hållt handen med Eric. Vi gick faktiskt på samma skola.

Nu ska jag fortsätta redigera bilder, godnatt.

Hm

En del av den nya kollektionen the garden collection har nu släppts på hm's hemsida. Var inne och klickade och hittade massor med fina kläder. Klickade hem ett par shorts, någon klänning, toppar och skor, detta:






Shortsen och toppen var så fint tillsamman, så kunde inta låta bli:




Jag tror det var allt. Kläderna kommer dock inte fråns i mitten av april då många plagg från the sound garden redan hade tagits slut så det måste produceras flera innan jag får dem (tror jag i allafall). Så i mitten av april kommer de, prefekt timing med vädret och temperaturen. Den blommiga klänningen har jag ingen aning om hur den ser ut, den var fin på modellen och kostade bara 99 kr, så jag slog till på den. Får se hur den sitter, jag är lite skeptisk till shortsen också, man får big as i sådana.

Tjing.


10 random

Härmar lilla Felice med 10 stycken saker, hehe.

1. Jag ligger i sänger och kollar bloggar. Får mer och mer dåligt samvete över att jag inte pluggar.
2. Jag ska äta thai idag, vilket jag är väldigt sugen på.
3.Jag + min familj har smittat Oakie med galenskap. Har du ingen aning om vem oakie är, så känner du inte mig.
4. Jag har haft ekonommöte idag och förmydar skit= V U X E N
5. Jag hatar skitsnack och tjejbråk
6. Jag älskar att reta folk, men får dåligt samvete sen
7. Jag är väldigt konstig när det gäller prioritering (typ väljer att köpa en kofta för 2000 kr istället för basic stuff typ en basic kofta, do u fat?)
8. Jag tycker alla lärare ska vara en mix av min kemi och info&layout lärare. Martin + Mickeal= Marteal?
9. Jag längtar till usa.
10. Jag vill se glasblåsarens barn igen. Såg den för typ 10 år sedan.
+ jag vill ha ringen under från smyk.dk!


Riktigt snygg ring från smyk.dk. Kosta ca 400 danska kronor, kan väll vara runt 550 svenska kronor. Tror den är gjort i silver också. Riktigt snygg.

Ingen träning

Blir ingen träning idag heller. Förra veckan höll jag ju på att kollapsa, idag är Sara sjuk. Tänker inte gå och träna ensam, det är tråkig. Därför ska jag satsa på skolarbeten idag, vilket nog är gaska bra. Kanske kommer Sara hem hit en snabbis sen för en kopp te. Mysigt.



Emma, Evelina, jag och Felice. Favoriter <3

100307

Det är första söndagen som 18 åring. Jag hade faktiskt inte så mycket söndags-ångest idag, thank god. Annars brukar man alltid öppna agendan på morgonen (förmiddagen) och få ångest över alla skolarbeten som man verkligen måste börja på/ avsluta. Jag verkligen känner känslan nu när jag skriver om den. Jag tror att ALLA ofta har den där äckliga lilla ångesten. I allafall, första söndagen som 18 åring och jag hade inte så mycket ångest. Hehehe.

Satte mig med lite skolarbeten nu på eftermiddagen (hade planer på att plugga hela dagen, varför är man alltid en sån optimist). Har i allafall blivit klar med Labben nu som ska inte på tisdag och har även påbörjat engelskan, gjort ca 60 % som ska in nästa tisdag. Men eftersom vi har "hjälp lektion" på tisdag angående engelska inlämingen ville jag har gjort ett utkast åtminstonde. Så det har jag gjort nu, duktigt!

Nu tänkte jag kolla lite på fysiken, har prov på fredag. Men det verkar ganska enkelt, hoppas inte att det är optimisten inom mig som spökar. Ha en trevlig söndagskväll (kanske lite sent, anyway tanken som räknas).


SJUTTONÅRING


ARTONÅRING

Yepp, jag ser mognare ut -.-


Present





Bild på ett ev mina nya plagg. En kofta från hm divided (299 kr) som jag fick på min födelsedag. Hade kollat på den innan och tyckt att den var tantig, men den kan nog vara ganska söt ändå. Fick även en jeansjacka (från hm divided) och en kofta från hm.

Idag kom släkten + munke och då fick jag en söt blus och 1000 kr. Pengarna ska jag spara till usa. Nu tänkte jag ta och vara lite social med släkten, de väntar där nere. /c



1

Kom nyss hem från första "riktiga" utgången, ganska kul! Skriver om det sen, natti natti!


+

Okej. Fortsätter med bilderna nu! Kom nyss hem från Mento, en resturant här i Helsingborg (teatern). Jag åt revbenspjäll med pommes, gott!





Först hade vi historia där NV2A och NV2B sjöng för mig. Man blir alltid lika glad, men generad. Speciellt när jag fick ställa mig upp på scenen i aulan, haha.  Kul var det i allafall, halva grejen med ens födelsedag är all uppmärksamhet och alla gratulationer.


Sen hade vi matte. Vi fortsatte med derivata, mums.





Det var äcklig mat, eller det verkade vara äcklig mat. Så jag, Felice, Hanne, Gustaf, Emil och Lucas åt på Big Buddah, Felice bjöd mig sötnos!


Innan kemin "hängde" vi i vår älskade labbsal. Hahahaha, gud vad vi är hjärntvättade (skämt, hahahahahahaha).

Labb-axl :)


Etanol (som finns i alkohol), vi kallar den fyllehunden. I morgon ska jag och fyllehunden på en härlig promenad!


En annan cool molekyl. C3H10



Efter skolan stack jag, Emma, Evelina och Felice till expresso. Fikade, mysigt! Sedan gick jag och felice lite på stan. Sen gick jag och mamma lite på stan, köpte en jacka, en kofta och en ring. Visar sen :) Sen åt vi som sagt.

Superbra födelsedag, tack alla, ni är underbara!!

18!

Bilder på i skolan idag, min födelsedag!






Lägger inte fler bilder sen. Familjen väntar, vi ska ut och käka och fira såklart! Kramar

-

Jag trodde jag skulle vara utan internet i 2 veckor, men tydligen inte. Pappa hade fixat vårt mobila internet, så nu sitter jag och sufar på det. Skönt att äntligen ha internet igen (efter 3 dagar, haha).




Updates

Hej, finns det något som kallas internet? Helt ärligt, det känns typ som att man inte lever, eller är på semester när man lever utan internet. Ni kanske undrar varför jag i helvete inte har internet hemma längre och hur jag kan skriva på bloggen? Internet fixade mamma snabbt, så jag bara kunde uppdatera på skolfronten och bloggfronten (inte bloggen, utan bloggar) och internet har pappa sagt upp på grund av min datorberoende abetslösa bror, vilka meriter. Jag är stolt över honom (not). Pappa har dock fixat så att i morgon beställer han något nytt internet (mycket saktare än det vi har just nu, men fortfarande internet). Har och har, HADE menade jag, klart jag inte har internet längre. I allafall, i det abonemang han köper, får man köpa en iphone 16 gb, alltså 3gs för 2000 kr plus typ 150 kr i månaden i 18 månader, man antar att man får ringa, sms:a eller internet för de pengarna, annars skulle man ju lika gärna kunna betala allt på samma gång liksom, aight? Dock kommer jag få betala den själv och just nu har jag 67,50 kronor att leva på till sommaren. Om någon vinner på lotto tror jag nog han/hon vet vem de ska skänka något öre till. Tack!

Förövrigt är detta sista dagen som myndig för mig, på torsdag blir jag 18 år och MYNDIG, woho! Jag snackat om det i skolan hela veckan och det förvånar mig verkligen om någon i klassen har missat detta. Detta har tagits upp fler gånger denhär veckan än julafton tagits upp under detta året. Ganska coolt, jag tror dock det är min förtjänst. Tjatat var dag, ca 20 gånger om dagen. "Vad händer på torsdag?????", "vems sista fysik timme är detta som omyndig?????" o.s.v. o.s.v. Tycker nästan synd om min klasskompisar, jag som gör min födelsedag till en sån stor deal.

I allafall, har ingen aning om när jag får internet igen (som senast om 2 veckor sa min pappa idag, dock sa han i söndags att jag skulle få det igår, vilket inte gick, som sagt var det mamma som fixade internet till mig en liten stund nu, tack gode gud!). så därför tänkte jag skriva allt jag har att skriva. När man inte har skrivit i bloggen på länge (länge och länge, någon dag) så har man så mycket man ska dela med sig. Men det är nog också för att man kan inte kommunicera med mig just nu, sorry friends. Jag har ingen hemtelefon, min mobil hittade dock peppe och stefan i förrgår (TACK! Det var verkligen lägligt då min mobil är enda sättet att kommunicera med mig just nu). Jag kunde inte ha hittat den lägligare. Jag har inga pengar, jag har inga pengar på mobilen (= jag kan inte använda mobilen att nå mina vänner, de kan dock nå mig vilket är ett +), jag har ingen hemtelefon, eller internet så jag kan inte kolla busstabeller, boka gympa pass m.m. d-d-d-d-dead.

På tal om gympapass. Igår skulle jag och sara träna tillsammans som vanligt, skivstång step på måndagar. Jag hade känt mig kallsvettig och hade haft ont i halsen och inte tränat på 1 ½ vecka (förutom skidåkning utför och längd) så jag tog det försiktigt och minskade vikterna på 2,5 kg. Efter styrkepasset (som varade i ca 30 minuter) började jag må illa. Ibland får man ont i magen när man tränar, men detta var verkligen riktig illamående. Så jag gick ut och satte mig på bänken. När jag sitter där börjar jag se silvrigt (vilket man brukar göra vid blodsockerfall, vilket sjuksöterskan som sedan var där sa att det inte var) och började kallsvettas riktigt mycket och blev helt vit i ansiktet. Ledaren kom ut för att se hur jag mådde och jag kunde verkligen inte prata på grund av smärtonrna, så jag la mig ned på golvet och då försvinner allt. Fortfarande vit i huvudet och ser allmänt sjuk ut antar jag då det kommer ännu en till ledare, min kompis sitter där och en sjuksöterska stannar till och säger till mig vad jag ska göra. Jag får druvsocker och de säger till mig att ligga kvar. Sedan gick det över. Har ingen aning om vad det var, men obehaligt var det. Så jag ska nog ta och gå en riktigt lång promenad i morgon istället för att träna. Eftersom jag hade ont i halsen innan och detta hände är det bäst att jag skippar träningen för en lång promenad med älskade Oakie (hund, hahaha) som har kommit hem igen. Jag vill inte riskera något, även om jag tror det är nemas problemas nu.

På skolfronten då, jo det går framåt. Denhär veckan har vi inte så mycket, eller egenteligen ingenting. Thank god! Jag fyller ju år på torsdag så det är tur att det där jobbiga kemiprovet blev framskjutet till v.12. annars vet jag vad jag hade fått göra på min 18-års dag, eller vilket betyg jag hade fått på dethär provet (gggggg). Annars har vi lite fysik, matte och kemiprov innan påsklovet som förövrigt är om 4 veckor (eller 3 och en halv om man tänker sig att vi gått halva denhär veckan). Under påsklovet har jag ingen aning om vad jag ska göra, hade gärna stuckit upp till Stockholm för att träffa Linn (min typ nästkusin, komplicerat). Ska snacka med henne, men även träffa Emma, Julia och Hanna, mina kusiner.

Sedan är det inte så lång tid kvar innan sommarlovet då jag och min mamma far iväg till usa vilket kommer bli hur roligt som helst. Gud vad jag längtar och gud vad kul vi kommer ha. Jag skrev ju om det förra veckan, att antligen åker jag och hälsa på emma, vilket jag vill men antaligen inte kommer få, annras åker jag och mamma tillsammans i slutet av juni då mamma slutat skolan och så får jag kanske se världspremiären av Eclipse i La. Som jag förövrigt läser boken i på engelska nu, har en uppgift på engelskan och var ändå gång jag själv får välja något på englskan väljer jag twilight eller något i twiligt-sagan. Första gånger var det powerpointen om första boken Twilight, denhär gången läsa den engelska versionen (orginalet) av Eclipse.

Jag tror inte det finns så mycket mer att säga. Men nu har jag i allafall fått skriva av mig och kan återgå till skolarbetet och läsningen av eclipse. /c

RSS 2.0