fml

på ritkigt, på julafton får man inte vara sur men jag kokar inombord varför fuckar allt upp just nu? sjukt irriterad på allt och alla just nu, förutom min nya one piece.. adjö... och godhhhhjul. och jag ska förresten inte säga till någon varför jag är så fucking irriterad, bara för att ge tillbaka liksom, på alla. kör på kollektiv bestraffning. 

svart manikyr

 
weheartit
 
jag tyckte denhär manikyren var så himla fin. försökte göra en liknanade men mitt matta nagellack var inte alls bra, blev lite gul i nyansen vilket jag inte gillar. jag vet dock att isadoras matta nagellack är väldigt bra, har själv provat det. men har inte hittat det på länge, någon som vet var jag kan finna det? kul att jag ger tips och slutar med att jag frågar om tips. 

90210

 
alltså raj i 90210 kan ju vara den snyggaste indiern jag någonsin sett i hela mitt liv. omg. har nu betat igenom nästan hela fjärde säsongen men måste medge att det börjar bli lite segt, lite snabb spol ibland, lite hopp över och sånt men ändå kan jag inte slita mig ifrån, synd om mig va? haha. nä, tänkte lägga mig relativt tidigt idag, imorgon ska jag träna, fixa julklappar, träffa EMMA och sedan ALYA. skrev med stora bokstäver för att visa men entusiasm, visade jag den? haha. sedan blir det julfirande med michelle och familjerna på söndag ♥ och sedan "riktigt" julfirande hos mormor och morfar på måndag. sedan är det lite jobb, träff hos alexandra och presentutdelning, mys. sen beger jag mig till nordligare breddgrader för skidåkning med kusin m. familj. och sedan är det london, omg jag är så excited. så, nu har ni väll mina planer för den kommande månaden haha. if you wanted to know typ. 

90210

 
ur 90210
detta är klippt som om Naomi skulle sitta klämd mellan stenar, båda bilderna förställer samma ställe?
 
Sitter och kollar på 90210 som förövrigt är en jävligt bra serie. Men jag kan inte sluta störa mig på saker som är dåligt klippta eller filmat. Typ som när två personer har en konversation och man vet att det är filmat från två olika vinklar vid två olika tidpunkter. Vid ena vinkeln är håret/ väskan what ever på ett sätt och vid den andra vinkeln på ett helt annat sätt. Det stör mig. Sen såg jag nyss detta ur avsnitt 4 säsong 4 där Naomi fastnar som på bild 1, sedan zoomar de ut för effekt liksom i en ny scen och då plötsligt är det på ett helt annat ställe. make no sense. 

kärlek

Bittersweet Symphony ♥

music

 
 
 
one direction - little thing 
rihanna - man down / diamonds 
moby - natural blues / porcelain
paul kalkbrenner - dockyard / sky & sand
imagine dragons - radioactive / every night
mumford & sons - i will wait / little lion man
james arthur - impossible / young / lets get it on
fleetwood mac - landslide / you can go your own way
aretha franklin - a natural woman / son of a preacher man
 
ett urval av låtar som går i på repeat i min mobbe (bästa ordet, men som förövrigt just nu är på rymmen). Inga speciellt nya låtar så, utan bara sådanna som är allmänt bra och riktigt mysiga. 
 

London again


Har nog inte berättat the fab news att jag ska till London med kusebuse nina.
Vi var ju där förra året och hade faktiskt väldans trevligt. Inte faktiskt, vi hade väldigt trevligt. Så pass trevligt att vi denna gången kör dubbel upp eller vad man säger. Vi stannar där dubbel så länge, en hel vecka faktiskt. Det kommer bli grymt. Speciellt eftersom några vänner också kommer befinna sig i London, så då lär det väll bli någon trevlig utgång, middag eller liknande. Vi åker i början av januari, men innan dess ska vi ju spendera nyår i ramundberget med familjerna. 
 
och poängen med detta inlägg? vem vet. good to know i allafall. vad jag tänkte säga vad att jag nu håller på, eftersom jag har en väldigt stram budget, att prioritera vad jag får köpa och inte. Första jag tänkte att jag måste få köpa vad solglasögon, har 30 par så behöver ju verklgien fler. stupid me. har ingen något tips på något kul ovanligt man kan köpa? haha typ någon ball pryl eller något.. här köper vi inte alls för att köpa, nej varför det?

cd

När jag åker bil kan ju en cd-skriva vara bland de bästa som finns. okej kanske ganska givet men ändå. snart ska filmen (alltså när jag läste igenom på bloggen sen såg jag denhär, det ska såklart stå familjen...) på en lååång roadtrip upp till norra delarna av sverige (detta om typ 1,5 vecka) och redan nu börjar jag fixa cd-skor (cd-skor??? undrar vad jag tänkte på, cd-skrivor menar jag såklart haha).

 Och vad jag tänkte komma fram till är oklart, det vet inte ens jag. men heja cd-skor ialalfall! MEN VAFAN!!! CD-SKIVOR! så... ska nog aldrig korrekturläsa, sjutk kul att se hur det lyser igenom vad jag tänker på...

midsummerinterior


 
http://midsummerinterior.tumblr.com/
 
Sitter inne på tumblr bloggar och letar efter massor med inredningsinspiration. Tycker tyvärr att de mesta liknar varandra och att ingen är så värst kreativ. Nu ska jag inte sitta och klaga, de har verkligen inrett jättefint. Gör en scrapbook som jag pratat om innan och för en gångs skull ska jag verkligen att fylla denna scrapbook och inte slutar efter 10 sidor som jag alltid gör. 

James Arthur

 
Seriöst! Harry kan ju slänga sig i väggen? Hans ögon är nog ärligt talat dem vackraste jag sett i mitt liv. Sen sjunger han ju hur bra som helst. Tror dock inte han finns ute på spotify ännu, men på youtube och att ladad ner. Här kan ni ladda ner, lyssna på lets get it on, magiskt!

Är skidor verkligen något för mig?

 
Hittade några gamla bilder när jag har varit iväg och åkt skidor. Jag börjar tvivla stark på om jag kanske är för oseriös och klumpig för att åka skidor? I år ska vi upp till ramundberget med kusses igen, det ska bli trevligt. Men tänkte lite för mig själv, man kanske kan prova på snowboard nu när man faktiskt kommer vara där ganska länge? Sen blir det london med nina, kommer bli mest awesome av allt. längtarrrr

i want too

 
 
Alltså har aldrig varit en beliver, killen är grym men inget i min smak. Kollade dock rundor på Ellen Degeneres (coolaste kvinnan på denna jord ju) och hittade det roligaste klippet på länge. Kolla in hans studentmössa, jag vill också ha sån! Varför fick inte jag sån när jag tog studenten? 

one plus one equals two



Sitter i mitt rum och försöker ta mig i kragen och faktiskt börja städa. Det går inte så bra som ni märker. Lyckades ta mig samman och städa resterande del av huset, men när det kom till mitt rum orkade jag ta av mina gamla lakan, men inte ens sätta på nya. Nu sitter jag här och lådsas sjunga lika bra som Rihanna, går det om möjligt ännu sämre. Nu har jag ont i halsen också, tror inte riktigt mina stämband är gjorda för de höga tonerna (eller sjunga överhuvud taget för den delen....). 

Får se hur detta slutar... ps. tror bara jag skrev denna nonsens för att jag inte vill städa. pps. bilden är inget med saken att göra, den var bara fin.pppppppppppps. jag vill kunna sjunga lika bra som rihanna och göra en duett med harry (råka först skriva på harry, är det mitt undermedvetna som spökar?). För en duett på harry hade jag inte tackat nej till? haha. Okej, avrundar här innan detta blir opublicerbart. VÄNTA! Haha. Okej, skriver i rubriken one plus one equals two, har en bild på a "true love storie" och skriver om Harry... Vilket sammanträffande. Haha. OKEJ, NU SLUTAR JAG!

rated

Bra dag ♥

Mysig vecka

En väldigt mysig vecka hitintills och den lär inte bli sämre. Kommer inte ihåg vad jag gjorde i måndags, så långt räcker inte mitt minne förutom att jag tränade. Men i tisdags stack jag och Elin till väla för julklappsshopping. Vi käkade lunch på Ikea, shoppade och sedan stack vi med peder hem. Vi färgade håret, hänge med mammi, frägade hår ochhade treeeevligt. På kvällen kom Michelle, vi kollade säsongsavslutningen av the walking dead, awesome. Kollade även lite american horror story o.s.v. I onsdags hängde jag med michelle och sedan tränade jag. I torsdags så tränade jag, sedan passade jag barn och på kvällen stack jag hem till alexandra, lagade mat och sedan kollade vi despicable me och ice age 4. Filmer i toppklass ju, hehe! idag luncha jag med pappi, handlade julklappar o.s.v. Kom precis hem, snart kommer michelle ska vi käka och sedan kolla finalen av x-factor. Imorgon jag ska hänga med alexandra, förmodligen julbaka och hänga på fredriksdal (haha skrev först fredrikstad trög). På söndag ska jag träna något roligt med pappi och sedan vet jag nog faktiskt inte ♥

Ska nog börja skriva vad jag gör om veckorna för jag glömmer liksom bort det lite när jag inte har några rutiner. Alltså liksom är en ända röra. Förresten har jag nog fått ordning lite på mitt liv och det behövde jag verkligen. Nu ska jag googla lite interiör inspiration till min scrapbook, ciao. 

Vännerbok



Jag blev så full i skratt när jag rotade bland gamla saker och hittade en gammal vänner bok man hade när man var liten. Det är så roligt att se hur ärlig man var som liten, både för sig själv och mot andra. Hade vänner som skrev saker man kanske inte skulle skrivit idag och jag själv gjorde väll detsamma. Man blir lite full i skratt.

Hustoppen



Villa 70 från hustoppen
 
Ursäkt att bilderna än en gång är väldigt suddiga. Men kollade igenom huset i hustoppen igår och fastnade för väldigt många. Gillar verkligen interiören i detta huset, blanda stora robusta saker, slitet och lite industriellt. Jag kommer själv ha liknande inredning i mitt hem sen. Dock kanske inte riktigt så fullt ut. 

odd soul

Först och främst måste jag bara få påpeka en sak. Jag läste igenom några gamla inlägg. Det var för cirkus fem år sedan där jag i ett inlägg besvarade frågor. Jag tyckte tydligen att det var coolt att istället för att skriva "hmm" eller liknanade som man brukar skriva när man tänker skrev jag "erm". Hittade tusen exempel och jag blev på riktigt irriterad på mig själv. Illa Kajca, inte ok.  
 
Vad fick dig att må bra? 
Erm, Allt stöd från mina vänner.
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Erm, jag vet inte. Jag tror inte det. Inga av mina närmaste.
 
Vilka länder besökte du? 
Erm, Spanien (Barecelona, Malaga), England, Danmark.
 
Vad är det bästa som hänt dig år 2007? 
Erm, Nya vänner ovh Arild.
 
 
För det andra måste jag bara hissa flaggan för hustoppen som går på kanal 5. Sista avsnittet var idag, har inte sett hela, har heller inte följt säsongen vilket jag faktiskt inte förstår. Du kan se hela säsongen på tv8play, så pass på! 
 

 
ursäkta extremt dålig kvalité. Det är när jag laddar upp bilderna som det blir dålig kvalité.
villa 70 & villa altona (avsnitt 1)
 
posshay have a nice day
 
 
 


Dirty dancing in the moonlight

Jag har ju för en längre tid inte riktigt haft några rutiner och det har faktiskt tro det eller ej varit nyttigt för mig. Jag tror jag har tagit mitt sunda förnuft och faktiskt bestämt mig för att plugga till våren (men är inte 100% säker). Jag är så sugen på att läsa den här social psykologi kursen som jag sökte in till. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag skulle få ut av detta, men antar att det bara var ren updatering på livet. Dagarna flyger förbi. Jag tränar väldigt mycket, umgås med mina fina vänner som jag uppskattar så otroligt mycket. Har alltid uppskattat mina vänner (don't get me wrong), men med tiden, vet inte är om det är åldern som gör en klokare hahaha, men då  inser man hur fina dem är. Kan också ha varit under tiden jag hade det lite körigt och jobbigt med omställningar hela tiden, flyttar fram och tillbaka, då fanns dem där. Tack ♥
 
ps, vet inte varför jag kände för att lägga upp en bild på min samla på papper pärm och skrivbord. men there you go!

RSS 2.0