15 juni sommarlov 2010

Vaknade vid 9 tiden hemma hos Emma. Ville dock inte väcka Emma eftersom man inte fått så mycken sömn i och med skolan så låg och läste några gamla Elle. Vid 12 tiden vaknade Emma och då började vi laga världens brunch med pannkakor, glass, scones m.m. Vi åt i 1 h och jag var mätt hela dagen! Sedan packade vi lite åt emma, solade på hennes studsmatta, kollade lite på bloggar m.m. Sedan såg vi att betygen hade kommit, jag fick mvg i både info & franska. Väldigt lättande!

Sedan gjorde vi i ordning oss och gick till Sofie som skulle ha middag. Jag hjälpte till där medans Emma och Elin skulle träna innebandy. Sedan satte jag och Sofie oss i solen och snackade, käkade och drack. Sedan vid 7 tiden kom Evelina, Felice och Moa. Lite senare kom även Alya. Satt och åt och snackade. Vid 9 tiden kom Emma och Elin tillbaka och då satte vi oss och käkade. Det blev kycklingspätt med potatissallad. Supergott!

Vid 10 tiden rörde vi oss hem. Jag, Moa, Alya och Evelina tog tåget till Helsingborg och Eve och Jag bussen. Det var läskigt att gå genom skogen själv, haha. Sedan fick jag ju reda på att peppe hade skadat sig. Han kom hem nyss med plåster över hela kroppen och både armarna gipsade. Han ska vara sjukskriven till augusti och kommer inte kunna göra någoting. Dessutom visste de inte om han behöver opereras. Det kommer han få reda på i morgon då han skulle åka till sjukhus igen och någon specialist skulle kolla på hans båtbens fraktur. Hoppas han lär sig en läxa "peppe-pino".

nu ska jag sova i peppes säng då han måste sova där nere, hehe. Nä, inget att skämt om. Tur att han inte fick hjärnskakning eller så, bara något jack i pannan, armen, benet och så. Skrubbsår på magen och som sagt båtbensfraktur på ena armen och fraktur i fringret på andra. Tänker inte berätta mer nu :] u'll never know!

Kommentarer
Postat av: Sara

OJ!! :O

hur mår han egentligen?

longboard?

2010-06-16 @ 13:06:37
URL: http://sarafriberg.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0