USA planerna


Superfina sommarklänningar från asos (asos.com) som jag gärna hade beställt om det inte var så att jag skulle till USA. Det står 7 dagar kvar på bloggen, men egentligen är det 8. 8 dagar kvar till USA!

Klänningarna kostar runt 500-1500 kronor då det är lite "finare" klänningar på asos.

På tal om USA kanske jag ska berätta lite vad vi kommer göra. Vi flyger på midsommarafton (tyvärr åker inte hela familjen med, vissa stannar hemma). Vi mellanlandar i Georgia, Atlanta och flyger sedan vidare till San Franciso, California där Kjerstin hämtar oss, en familjevän. Där kommer vi stanna i ca 1 vecka efter det tar vi antingen Kjerstins bil eller hyr och kör Highway 1 genom kusten i california (tror det är en av världens finaste vägar, även om jag inte har varit där ännu).

Vi kommer åka till San Diego och några andra "små" städer. Annars kommer vi besöka Los Angeles i ca 4 dagar då vi kommer gå på Universal studio, gissa vem som tjatade sig till det? Vi kommer åka runder och självklart beskåda Hollywood skylten, walk of fame m.m. Sedan drar det in mot öknen och Las Vegas. Där ser jag mest framemot där är att besöka casinon och se miniatyrvärlden (frihetsgudinnan, eifeltornet m.m.).

Jag vet inte från var med vi flyger i allafall efter drygt 2 veckor till Boston där vi stannar i några dagar och sedan hyr vi bil och bilar genom new england och ner mot New York där vi stanna i 1 vecka. Detta kommer bli en av de bästa resorna jag någonsin kommer göra i hela mitt liv. Det kommer nog också bli den bästa födelsedagspresenten jag någonsin kommer få!

Nu ha jag lite jobb att göra för att ha råd att shoppa i "the u-s and a".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0