Göteborg 2010

På bättre humör nu så tänkte berätta lite om göteborg. Först åkte vi buss upp från hamntorget vid halv 8 och kom till göteborg vid halv 11 tiden. Vi lastade av bagage och åkte till Chalmers på besök.


Jag och Frida på lasershow.


På väg från lasershown till lunchen i kårhuset hittade Emma en vespa!


Efter lunchen.

Sedan var det dags för en till föreläsning på Charlmers, mer som frågor och svar om Chalmers. Sedan bar det vidare till universeum för klasskamp.


Innan dess var det ännu en lasershow där Felice fick cykla.


Fick äta äckliga maskar på klasskampen.


Hade på mig en hunky dory japankofta, linne från dsqual eller något sånt (spirit), halsduk hm, jeans nudie, skor converse + chalmers goodiebag, wihoooo!
Nemo och anemonemone eller vad han nu säger!
Lite roliga djur och sådant hittade vi på universeum då jag och Moa tappade bort vår lilla gurpp.

Sedan var det dags att åka lite karuseller på liseberg. Jag, Felice och Emma sprang runt och åkte så många karuseller vi orkade och hann. Åkte balder, kanonen, uppskjutet, höjdskräcken m.m. superkul! Dock var flomerider avstängd, blev jätteledsen.


Spegelhuset får man inte missa!


Klassen plus lite bilder från liserberg.

Vi kom hem till vandrahemmet vid 11 tiden, då stack jag, Felice, Evelina, Moa, Malin och Emelie in till stan. Dock var allting stäng så vi stack till Haket en liten bar brevid vandrahemmet där resten av klassen var. Var där en liten stund, vid 1 tiden stack jag, Felice och Malin hem och snackade och mös. Jag och Felice sov tillsammans i en 90 säng, dock var det inte trångt. Smärta som vi är, hehe. Somnade vid halv 3 tiden men väcktes vid 4 då Eve, Moa och Bex kom hem och störde. Kunde inte somna på ett tag.

I dag gick vi upp vid 8 tiden, städade rummet, packade och åt frukost. Ganska god! Sedan stack vi in till stan, jag och Emma gick runder i massor med affärer, topshop, zara, hm m.m. Trots att alla affärer som man älskar som man inte har i Helsingborg kom jag bara hem med kläder från hm, gina tricot (& monki i och för sig).

På stan träffade vi på tre lisebergkaniner. Jag hade på mig sjal från hm jacka från hm och klänning från hm, woooopsi, hm där. Hahha. Skor på converse och väska från Åhlens.

När klockan var halv 1 stack vi in till nordstan och köpte mc donalds som vi käkade på bussen. Gick även inom pressbyrån och köpte tidning + godis. Sov ganska mycket av bussresan, behövde det. Har sovit 6-7 timmar var natt du några dagar.

Sådäääär. Lååångt inlägg, men det är i allafall dethär jag har gjort i Göteborg. Juste, såg Amir på liseberg också. Felice skrek "Amir" och han vände sig om och Felice sa "Jag älskar din blogg!" och han sa "tack så jättemycket". Sedan hade hon ångest resten av dagen för att vi inte tagit bild på henne och Amir. Hahaha.

Nu ska jag göra annat än att skriva onödigt långa inlägg :]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0