7 augusti sommarlov 2008

Torsdag - Stan med vänner sedan sova över med Sara.
Jag och Sara hade bestämt dagen innan att vi skulle träffas idag, det gjorde vi också. Vi stack ner till stan vid 12, innan dess käkade jag frukost och läste på boken Tillsammans. Sen gick jag ner vid 1. Kom till stan vid 20 i 2, gick ganska långsamt.

Snackade med Elin A & Julia och och frågade om de ville följa med. Så vi alla träffades och gick på Gina Tricot, sen inom Glitter. Sen blev vi hungriga och skulle käka på Big BUddah, men deras lunch hade redan stängt så vi stack till Mc DOnalds. Jag käkade en enkel hamburgare med cola light till. Dessutom delade jag & Sara på en glass. Supergod! Efter det kom även Elin B.

Sen stack vi inom Tr3tton & några andra butiker, även 2hand, sen stack jag, sara & elin hem. Jag & sara tog bussen. Vi hade bestämt under dagen att vi skulle sova över, och det gjorde vi. Men innan dess stack jag hem och läste slutet av min bok och käkade med familjen. Fisk i gryta eller något. Gott var det i allafall!

Sen kom Sara ganska sent så jag hann städa mitt rum eftersom det såg förjävligt ut! Sen satt vi bara vid datorn och degade, myste & hade allmänt trevligt. De åskade också för den delen & blixtrade, scary!

Sen somnade vi till någon film, har ingen aning om vilken, kommer inte ihåg.
Men vi la oss vid halv 2 kanske?

NÄR JAG VAR PÅ STAN KÖPTE JAG:
- Grå kofta från Hm
- Silvriga peaceörhängen från Gecko
- Armband från Glitter.

Bilder kommer förmodligen upp idag eftersom vädret säger att det är bloggväder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0