4 juli sommarlov 2009

Lördag
Vi åkte tidigt från Primosten för att båten skulle vara i hamn klockan 9. När vi kom till hamnen nära Split packade jag resten och gick och handlade kinderägg som nog kan representera seglingens godis. Jag vet inte hur många KILO kinderägg vi sammanlagt åt. Sedan gick jag och Nina och solade på klipporna vi hade solat innan vi fått båten veckan innan. Sedan vart det dags för oss att åka, jag tog en dusch i hamnen innan vi stack. Sa hejdå till kusinerna och satte vi motvilligt i bilen som nu skulle rulla iväg till Porec som ligger längre upp. Jag kan säga så mycket som att jag prioriterar Dalmatien, det är inte alls lika mycket turister där.
Vi kom dit på eftermiddagen och bytte om till badkläder och åkte ner till vattnet för att svalka oss och sola. Det blev inte många minuter på den stranden. Vi var ganska deppiga efter at lämna båten och kusinerna. Segling klår allt! Sedan åkte vi hem, jag gjorde mat och sedan gick vi ner i den gamla staden. Jag kan säga att där var en turistfälla! Det var kopior så det skrek om det, i varje affär och fullt med människor. Jag hittade mycket fint, men köpte inget. Jag hade fortfarande dåligt samvete för Petters ipod jag tappade i havet. Sedan stack vi hem och jag och mamma kollade på film, the front line.

Peder på stället vi stannade och badade vid. Det var dock coolt, för stenen ni ser på bilden gick ut i vattnet och gjorde små pytteöar och små broar till alla öar, och i vattnet små lådsas poolar med trapper ner. Jag skulle fotat det, det var coolt.

Bakom människorna ser ni en liten del av den gamla staden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0