24 juni sommarlov 2009

Resan

Vi gick upp tidigt på morgonen eftersom vi skulle ända till Zell am see som ligger i Österrike. Vi åkte vid 6 på morgonen och tog bron över till Köpenhamn från Malmö.

Skrev lite dagbok i datorn och såhär skrev jag den dagen

" Sommaren 2006 åkte familjen till Kroatien för att segla 2 veckor tillsammans med kusinerna Nina och Niclas. Denhär semestern var väldigt uppskattad av båda familjerna därför bestämde vi oss för att gör en ”favorit i repris” och skulle därför i år, sommaren 2009 göra en liknande semester med segling i Kroatien.
Onsdag morgon den 24 juni åkte familjen tidigt på morgonen ner mot Malmö för att vidare åka till den Österrikiska staden Zell am see som ligger precis kring en sjö i mitten av österrike. Det är omkring 130 mil till Zell a. See och tog därför hela dagen och vi anlände inte för ens sent på kvällen. Vi bodde i en väldigt mysig lägenhet med utsikt över havet. Första kvällen gick vi ut i den mysiga lilla staden för att se vad Zell a. See hade att erbjuda. Vi åt winershnisel som är Österrikarnas specialitet, och ett favoriträtt för mig! "

Vi gick ut i mysiga staden i Zell am see och kollade. Vi gick även upp till liften och kollade skidsystemet vilket såg bra ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0