12 juni sommarlov 2009

Fredag- studenten

Jag vaknade hyffsat tidigt, Felice hade sovit över. Vi gjorde vi oss och hälsade på peppes kompisar som hade champanjefrukost hemma hos oss. Sedan stack jag och Felice vid 9 till Mariakyrkan för att ha avslutnig och säga hejdå till alla studenter. Efter avslutningen med skolan och nv-klasserna hämtade pappa mig.

Jag stack hem, hjälpte mamma att städa efter studenterna och sedan spelade jag lite sims 3 (på studenten!!!) och sedan kom mormor och morfar. Då stack vi till Olympia där min bror sprang ut. Jag stod längst fram med kameran och fotade de glada studenterna när dem sprang ut.

Sedan åkte vi ner till stan för att se när alla studenter sprang ner för kärnan trapporna och de traditionella 7 varven runt magnusstenbocksstatyn. Sedan när alla hoppade på sina flak och sjöng hej vilt! Sedan stack vi hem, vilket tog en avighet eftersom alla flak vart i vägen...

När vi väl kom hem började jag jobba hemma, som servitris tillsammans med min kompis Michelle. Sedan vid 11 tiden (på kvällen) så satte jag och Emma oss med Peppe, Andreas, Fredrik och hans flickvän, Annelie och hennes kompis och snackade. Sedan stack jag, Emma och Jasmine till stan.

Vid 2 tiden stack jag och Emma hem. Väldigt trevlig stundent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0